Manjaro
Image default
Woning en Tuin

Aluminium deuren in verschillende uitvoeringen

Ben je op zoek naar ramen met net dat ietsje meer? Naar ramen in een speciaal jasje? Overweeg dan zeker onze aluminium ramen! We hebben diverse modellen voor je in petto, waarbij er ongetwijfeld eentje past in de ruimtes die je voor ogen hebt. Meer weten? Aarzel dan niet langer en contacteer ons vandaag nog!

Net zoals alle elementen in je interieur, zijn ook deuren verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Naar gelang jouw persoonlijke smaak, kan je bij Raamwinkel kiezen uit drie basismodellen van aluminium deuren. Ze kunnen alle drie zowel als voor- en als achterdeur worden gebruikt:

  • Glasdeuren
  • Halfglasdeuren
  • Paneeldeuren

 

Glasdeuren bieden een maximale lichtinval, dankzij een hun volledige glasplaten. Zo zijn ze zeer geschikt voor donkere kamers. Halfglasdeuren bevatten onderaan een vulpaneel en bovenaan glas. De laatste soort, de aluminium paneeldeuren, zijn het tegenovergestelde broertje van de glasdeuren. Deze zijn immers vrij van glas en lichter van structuur. Deze deuren worden vaak gekozen vanwege privacy-redenen, aangezien ze inkijk en lichtinval vermijden.

Bij Raamwinkel kan u ook terecht voor sierdeurpanelen in aluminium. Deze worden gebruikt als voordeur en zorgen voor een uitnodigde inkom voor je woning en bieden meteen meer karakter  voor jouw voorgevel. Ongeacht de stijl van je woning, bij ons zit je goed voor alle mogelijke looks!

 

De voordelen van aluminium deuren op een rijtje

Aluminium deuren bieden niet alleen een uniek karakter aan je ruimtes, maar ook tal van andere voordelen. Zo hebben ze een grote stabiliteit en vragen ze om een minimum aan onderhoud, maar ze zijn ook de nummer één op het gebied van:

  • Isolatie: aluminium deuren zorgen ervoor dat de warmte binnenblijft en de koude buiten, dankzij de voorziening van een thermische onderbreking.
  • Veiligheid: aluminium deuren zijn brandveilig en ze zijn voorzien van stalen sluitbakken, zodat je ze niet uit hun hengsels kan tillen.
  • Veelzijdigheid: aluminium deuren zijn verkrijgbaar in een ruim kleurenpalet. Weet je niet goed welke kleur je moet kiezen? Dan geven onze medewerkers je gratis kleuradvies!

 

Aluminium deuren bij Raamwinkel

Aluminium is hip, aluminium is in. Daar getuigen de vele moderne woningen van vandaag de dag meer dan eens van en talloze architecten zullen dit beamen. Wilt u meer te weten komen over onze aluminium deuren? Bekijk ze dan alvast op onze webshop, waar u indien gewenst meteen een prijsofferte op maat kan opvragen.

Je kan onze aluminium deuren ook steeds komen bekijken in onze toonzaal, waar je je kan laten bijstaan door het professionele advies van onze medewerkers. Ze helpen je met het grootste plezier bij je keuze! Je ons tot slot ook steeds contacteren via het telefoonnummer +32 53 85 73 59 of via het e-mailadres info@raamwinkel.be. Raamwinkel probeert je vragen zo snel mogelijk te behandelen!

https://www.raamwinkel.be/nl/aluminium-deuren