Manjaro
Image default
Marketing

Bespaar tijd door een adressenbestand te kopen

Wist u dat het mogelijk is om een adressenbestand te kopen? Wolter Marketing Support geeft u dan een database van uw doelgroep in de Benelux. Bent u werkzaam in de industrie of zorg, dan ontvangt u enkel adresbestanden die relevant zijn voor die branche. Zeker wanneer u actief bezig bent met telemarketing is het belangrijk dat u kwalitatieve marktinformatie ontvangt. Maar hoe weet u zeker dat de informatie up-to-date is? Het bestand wordt regelmatig door de specialist aangepast zodat alle gegevens kloppen. Hierdoor hoeft u zelf geen marktonderzoek uit te voeren wat enorm veel tijd scheelt. Zo kunt u zich bezighouden met andere belangrijke zaken.

Telefonische acquisitie volgens een up-to-date adressenbestand

Merkt u dat uw medewerkers veel tijd kwijt zijn aan het contacteren van eventueel nieuwe klanten? Dan is het een goede keuze om de telefonische acquisitie (deels) uit te besteden. Voordat u deze taak uitbesteed, plant u een gesprek in waar u uw wensen kenbaar maakt. Zo weet u zeker dat echt alleen potentiële klanten benaderd worden. Het team van Wolting Marketing Support heeft jarenlange aantoonbare ervaring en weet zo uw klanten binnen te halen. Klinkt goed? Neem vandaag nog contact op met de specialist die over een groot adressenbestand beschikt.

Groot adressenbestand voor de bouw, industrie en facilitaire dienstverlening

Als ondernemer kost het veel tijd om de juiste personen te benaderen. Tijd die u liever aan andere werkzaamheden besteedt. Wolter Marketing Support beschikt over een groot adressenbestand dat zij graag beschikbaar voor u stellen. Dankzij dit adressenbestand kunt u uw doelgroep eenvoudig bereiken en nieuwe klanten aan u laten binden. Zo houdt u de tijd over om met uw corebusiness bezig te zijn. Naast deze dienstverlening is Wolter Marketing Support een heuse aanwinst voor uw marketing- en salesafdeling. Denk bijvoorbeeld aan diensten zoals agendaplanning, SEO en social support. Krijg antwoorden op vragen zoals ‘Hoe kom ik aan kwalitatieve leads/prospects?’ en ‘Hoe houd ik e-mail statistieken bij?’

Gerelateerde artikelen

Hier krijgt u een goede marketing strategie voor B2B in Mechelen

Your Business Online is er ook voor jouw bedrijf