Bijna elk huis in elke buurt is een doelwit voor inbraken. Het maakt niet uit of u nu in de stad of op het platteland woont. U moet de veiligheid van uw huis met beide handen aanpakken, zodat niet alleen u en uw familie veilig zijn, maar uw kostbare bezittingen ook. Laten we eerlijk zijn, u zult waarschijnlijk opgelucht zijn wanneer iemand inbreekt in uw huis en het ergste dat gebeurt is dat de inbreker wat sierraden en andere kostbaarheden steelt. Een beveiligingssysteem in huis schrikt inbrekers af die in willen breken. Zelfs wanneer u enkel een standaard alarmsysteem installeert en stickers op uw raam plakt met de berichtgeving dat u over 24 uurs bescherming beschikt, zal een dief eerder naar het huis van uw buren kijken dan een kans nemen om bij u in te breken.

Wordt geen slachtoffer van inbraak! Inbraak gaat vaak gepaard met geweld. Bescherm uw familie met een beveiligingssysteem die uw meest kostbare bezitten en uw geliefden veilig houdt. Met alle ontvoeringen en gewelddadige inbraken van de laatste tijd, is het nu tijd om uw huis en familie te beschermen, niet later.

Standaard familie woningen hebben tweemaal zoveel kans op inbraak als een appartement. Terwijl hotels en motels veel publiciteit ontvangen, maken deze maar 3% uit van alle inbraken. De meest gebruikelijke dingen die gestolen worden tijdens een inbraak zijn geld, kleine elektronische apparaten, computers, camera’s, sierraden, bont, gereedschap en pistolen.

Er zijn maar weinig mensen die zich zorgen maken over veiligheid, totdat hun of de buren wat overkomt. Deze onbezorgde houding is het beste maatje van de inbreker jouw ergste vijand. Er zijn veel dingen die een gemiddeld persoon kan doen om hun huis een kleiner doelwit te maken. Dit artikel zal u in de juiste richting wijzen. Onthoudt: de twee dingen waar een inbreker het meest bang voor is, is om gezien te worden en teveel tijd te besteden aan de inbraak.

Hoewel inbrekers meestal een huis “uitkiezen” waarin niemand aanwezig is, kan het zijn dat u toch iemand op heterdaad betrapt. De kans om gewond te raken tijdens een confrontatie is te groot. Een statistiek waar u over na moet denken is dat wanneer een huiseigenaar zichzelf of zijn familie en huis verdedigt met een wapen, dat dit dan in veel gevallen tegen hun gebruikt wordt.

Gelukkig kunt u dit voorkomen door middel van een beveiligingssysteem in uw huis. Een beveiligingssysteem dient te beschikken over een branddetector en bescherming tegen inbraak. Sommige systemen komen zelfs met medische zorg en hulp op afstand voor het geval u hulp nodig heeft en u niet thuis bent.

Tips Om Uw Huis Veilig Te Houden

Er zijn enkele standaard tips die u kunt volgen om zo te voorkomen dat er ingebroken wordt in uw huis. Wees ten eerste zeker dat alle deuren en ramen te allen tijde op slot zijn, zelfs wanneer u thuis bent. Beveilig glazen schuifdeuren met tralies om de gesloten deur zo te blokkeren. Doe hetzelfde met het raam in uw kelder en de deur van uw garage. Installeer kijkgaatjes in uw deuren zodat u de deur nooit blindelings hoeft te openen.

Er zijn enorm veel dingen die u kunt ondernemen om er zo zeker van te zijn dat u geen slachtoffer wordt van inbraak en/of geweldsdelicten.

Wilt u zich laten informeren hoe u uw woning van veilige sloten voorziet en woont u in de buut van Den Haag? Kijk dan eens op de volgende websites voor een advies hierin van slotenmakers in Den Haag: 

http://www.slotenmakerdenhaag070.nl

 

 

 

http://www.locksecure.nl/

Comments are closed.