Manjaro
Image default
Woning en Tuin

Buitenspa, een echte spa in uw tuin!

Wellness binnen handbereik, daar droomt bijna iedereen wel van. Wat is er namelijk lekkerder om voor ontspanning en rust niet van huis te moeten. Geen drukke sauna bezoeken meer en ook geen lange wachttijden voor een massage bij een massagesalon. Nee wellness gewoon bij u thuis en om precies te zijn, in uw eigen achtertuin of op uw terras.

Deze “wellness” vindt je namelijk terug in de vorm van een buitenspa. Zoals de naam al beschrijft is een buitenspa een “spa voor buiten”. In Nederland en België kent men een buitenspa ook wel als een jacuzzi bad of bubbelbad. De benamig is anders maar de functionaliteiten zijn veelal gelijk. Ook de vormen, kleuren en opties zijn vrijwel altijd bijna hetzelfde. Hoe je het beestje ook noemt, ontspanning en rust wordt gegarandeerd.

Een buitenspa bad is bedoeld voor buiten. Denk aan in de achtertuin, op het terras en sommigen plaatsen dit bad zelfs op een dakterras. U heeft namelijk niet veel ruimte nodig. De meeste baden hebben afmetingen van 200 bij 200 cm, alhoewel ze dus wel in alle soorten en maten te verkrijgen zijn. Toch kan er in bijna iedere tuin wel een dergelijke spa geplaatst worden. EN wie wilt dat nu niet!

De prijzen zijn tegenwoordig ook vele malen beter betaalbaar dan een aantal jaren terug. Dit heeft te maken met het bredere aanbod dat er momenteel is. Wel moet u altijd letten op de kwaliteit van de onderdelen en bijvoorbeeld de kuip. Sommige aanbieders adverteren namelijk met zeer gunstige prijzen, maar dit gaat de kwaliteit dan ook vaak ten goede helaas. Dus besef goed dat als u een jacuzzi gaat kopen voor in de tuin, u dit doet bij een bekende wellness specialist.

Buitenspa’s worden niet alleen om de prijs steeds populairder. Ook het feit dat men het hele jaar door van dit product kan genieten is vaak een doorslaggevende factor. Vooral als men twijfelt tussen een zwembad in de tuin of een jacuzzi. Ook neemt een buiten jacuzzi veel minder onderhoud met zich mee. Twee á drie keer per jaar het water verversen en met regelmaat wat chloortabletten gebruiken is voldoende voor het hele jaar door op een veilige manier genieten van welzijn en bubbelplezier!

Wilt u een goedkope jacuzzi of spa kopen? In Nederland en België zijn er diverse aanbieders die uw bad zelfs bij u thuis komen installeren. Wellness was nog nooit zo dichtbij als nu.

http://www.sunspabenelux.nl/informatie/buitenspa