Manjaro
Image default
Groothandel

Dé kunststof groothandel voor particulieren en bedrijven

Ben jij op zoek naar een kunststof groothandel die jou van de nodige materialen kan voorzien? Dan is Cuprochimique uit Aalst een uitstekende keuze. Deze groothandel levert standaard kunststof- en aluminium panelen, staven en profielen aan, maar kan deze ook op maat voor je maken, mocht je dat willen. Vervolgens kun je ze ook laten afwerken en voorzien van een coating of voeren ze decoratieve- of technische anodisatie uit voor meer dan 700 aluminium profielen. Daarnaast leveren ze ook producten aan van andere non-ferro materialen en inox. Heb jij deze materialen nodig in Noord-Frankrijk, België of Zuid-Nederland, dan is deze kunststof groothandel dé leverancier voor jou.

Veel diensten in eigen beheer

Deze kunststof groothandel begrijpt dat je kwaliteit waarborgt als je zelf zoveel mogelijk diensten uitvoert en zo min mogelijk derde partijen en partners betrekt. Daarom hebben ze hun eigen cut-to-length centrum waar platen op de gewenste afmetingen worden uitgesneden. In het zaag- en snijcentrum worden deze vervolgens verwerkt tot blokken, staven, strips, latten of plaatjes, al naar gelang wat jij nodig hebt. De profielen en platen kunnen gecoat worden in elke RAL kleur en worden daarna krasvrij geleverd. En wil je je profiel laten anodiseren, dan kan deze kunststof groothandel dat ook probleemloos voor je doen.

Snel op locatie

De bovengenoemde diensten zijn niet de enige diensten die deze kunststof groothandel uit Aalst in eigen beheer heeft. Cuprochimique heeft namelijk ook eigen chauffeurs in dienst die leveren in bepaalde regio’s op bepaalde dagen. Is dat niet snel genoeg, dan werken ze samen met externe transportbedrijven om jouw materialen op het juiste moment op locatie te krijgen. Bij deze kunststof- en aluminium groothandel word je dus volledig ontzorgd. En omdat je zeker weet dat je kwaliteit ontvangt, kun je er ook zeker van zijn dat jouw bouwproject perfect zal worden afgerond.

https://www.cupro.be/