Zoekend naar een bijzondere evenementenlocatie? Wij bieden naast unieke evenementenlocatie ook bijzondere werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. Een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Deze locatie is een voorbeeld van circulair denken. Het is een bijzondere plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

Flexibele werkplekken in Hoofddorp

Het werken faciliteert een mobiele levensstijl. wij verlengen de levensduur van producten zodat deze ideale werkplek een inspiratiebron is voor iedereen die iets wil met de circulaire economie. Iedereen is welkom.  Een flexibele werkplek bij C-Beta is dè locatie om jouw ambities naar een hoger niveau te tillen. De one-of-a-kind werkplekken zijn voorzien van verschillende faciliteiten. Zo kun je, als je bij ons gebruik maken van de handige community app. Gemakkelijk informatie uitwisselen met andere deelnemers in de community of bijvoorbeeld een ruimte reserveren.

Bijzondere evenementenlocatie

U kunt niet alleen bij ons terecht voor een grote bijeenkomsten maar ook voor kleine vergadering. Erg handig voor als u met kleine groepen komt. Voor elke wens is er een unieke evenementenlocaties die aansluit bij uw wensen. De keuze ligt bij u om een ruimte te huren voor een dagdeel of de gehele dag. U krijgt de beschikking over circulaire ruimtes aan die ten goede komen van de inspiratie. Zowel van binnen als van buiten zijn onze ruimtes een bron van inspiratie, waardoor het creatieve brein wordt getriggerd. Daarnaast beschikken we over verschillende circulaire ruimtes. Heeft u een  ruimte nodig  waar 200 gasten in kunnen? Of evenementenruimte voor maar een paar gasten. Wij van C-Beta bieden voor iedereen een passende oplossing.  

Een evenementenlocatie in de omgeving van Amsterdam

Tegenwoordig heeft personeel alleen een goede kop koffie, een werkende laptop en een snelle internetverbinding nodig. Voor een snelle internetverbinding, unieke locatie en kop koffie zorgen wij. Het creatieve brein wordt positief beïnvloed. Want iemand die werkt in elke dag dezelfde werkomgeving werkt niet bevorderd. Kom werken op een bijzondere werklocatie in de buurt van Amsterdam. Wij bieden werkplekken aan die zorgen voor inspiratie en frisse ideeën. Dit geeft u of uw persoon net dat beetje extra inspiratie die ze nodig hebben. Naast het feit dat u werkt in een unieke omgeving. Is dit ook een plek waar ondernemers elkaar tegenkomen. Deze werkplek biedt de faciliteiten om goed te werken en geïnspireerd te raken  door de omgeving van de circulaire ruimte . Het uitgangspunt is om bijna geen gebruik te maken van nieuwe grondstoffen. Dit is waar wij voor staan. 

 

Op zoek bent naar een werkplek of plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem contact met ons op.

http://c-beta.nl/

Comments are closed.