Manjaro
Image default
Zakelijk

Een trainingsadviseur vertelt u graag alles over de inhoud van een OR training

Tijdens een OR training leert u belangrijke vaardigheden

Dagelijks wordt er veel van u gevraagd en verwacht. Het is vaak lastig om te voldoen aan uw verplichtingen en de wens om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Er is weinig voor nodig om door de bomen het bos niet meer te kunnen zien. Als lid van de ondernemersraad wordt er een beroep gedaan op uw kunde en ervaring. Omdat het goed is om u altijd te blijven ontwikkelen is het de moeite waard om eens te kijken naar een training die hier op aan kan sluiten. Neem nu bijvoorbeeld een OR training. Dit is dé ideale training voor wie helder wil leren communiceren, zowel op papier als mondeling. Een deel van de inhoud van een OR training:

  • Omgaan met weerstand
  • Beïnvloeden zonder macht
  • Netwerken
  • Kennisbegrippen communicatie

 

Een trainingsadviseur vertelt u graag alles over de inhoud van een OR training

Als lid van de OR is het belangrijk om bovenstaande inhoudelijke aspecten zo goed mogelijk te beheersen. U krijgt ongetwijfeld regelmatig te maken met weerstand. Wat is dan een verstandige manier om te reageren? Wat kunt u beter wel en niet zeggen of doen? Tijdens de OR trainingen leert u hier alles over. U zult ontdekken dat het uiterst zinvol is om hier aan deel te nemen. Een trainingsadviseur vertelt u hier graag meer over.

 

OR trainingen op maat

U hoeft een OR training niet persé alleen te volgen. U kunt een OR training ook gewoon samen de hele ondernemersraad volgen. Uiteraard betreft het dan maatwerk. U kunt er ook voor kiezen om een training te volgen via een open-inschrijving. In dat geval staat de locatie, datum en tijdstip vast. Het is goed om te weten dat er altijd wel trainingen bij u in de buurt worden gegeven. Leer ook beter communiceren en vraag vooral eens om meer informatie!

http://www.academy4-or.nl/or-trainingen/