Voldoet de keuken in uw huidige woning niet meer aan uw wensen? Of heeft u onlangs de sleutel van uw droomwoning gekregen? Maar voldoet de keuken niet aan uw wensen? Dan is het begrijpelijk dat u op zoek gaat naar een keukenspeciaalzaak waar u een keuken op maat kunt laten maken. Zo’n speciaalzaak is Tinello. U heeft hier eindeloos veel mogelijkheden. Bovendien luisteren de specialisten uitvoerig naar uw ideeën en bespreken met u uw wensen. Hierdoor weet u zeker dat u een landelijke keuken krijgt die perfect aansluit bij uw interieur.

Hoe werkt de vervaardiging van uw landelijke keuken met hout?

Als u overweegt een landelijke keuken met hout te laten vervaardigen bij Tinello, bent u benieuwd naar de werkwijze. Tinello hanteert een vaste werkwijze. Het traject start met een goed idee. In de showroom kunt u inspiratie opdoen door de sfeer te proeven, de materialen in uw handen kunt nemen en de apparatuur kunt uitproberen. Na het bespreken van uw wensen en ideeën wordt er een ontwerp gerealiseerd waarin stijl, sfeer en functionaliteit naar voren komt. Op basis hiervan ontvangt u een specifieke prijsindicatie. Bent u akkoord? Dan starten de vakmensen met de technische voorbereiding en het inmeten van uw keuken. Vervolgens wordt uw keuken op ambachtelijke wijze vervaardigd en daarna vakkundig geplaatst in uw woning.

Na de plaatsing van uw landelijke keuken blijft de specialist klaar staan

Nadat uw landelijke keuken is geplaatst, kunt u optimaal gebruikmaken van uw prachtige keuken. Het is de perfecte plek om heerlijk te ontspannen en de lekkerste gerechten te maken. Maar wist u dat de vakmensen van Tinello ook na de plaatsing van uw keuken met hout voor u klaar staan? Het kan namelijk altijd voorkomen dat uw keuken extra aandacht van monteurs kan gebruiken. Dankzij de expertise en het vakmanschap kunnen de keukenspecialisten elk probleem in uw keuken oplossen en uw keuken er weer als nieuw uit laten zien.

Comments are closed.