Manjaro
Image default
Gezondheid

Gezondheidsvoordelen, waar je wat aan hebt

Gezondheidsvoordelen, waar je wat aan hebt!

Misschien verwacht je het niet zo snel, echter is het bedrijven van de liefde wel bepalend voor jou gezondheid. Wanneer je het gemiddeld minder vaak doet zijn hier oorzaken van. De redenen waardoor je het mogelijk veel minder vaak doet kunnen zowel verrassend als zeer confronterend zijn. Zeker voor de vrouwen geldt door het regelmatig te doen worden vooral de bodem spieren van de bekken goed onderhouden. Stevige bekkenbodemspieren zijn erg belangrijk voor je gezondheid om het allerlei andere functies voor jouw betekend. O.a. Is het belangrijk wanneer je plast en zeker wanneer je de urine juist langer moet ophouden, dan is de bekkenbodem echt heel erg belangrijk. Tevens is het belangrijk om je bekkenbodem gezond te houden omdat dit dus incontinentie tegen gaat Voor de heren geldt dat het vooral de kant op prostaatkanker verminderd.

Ook is het goed voor de hart en bloedvaten. Oudere stellen die 2 keer per week gemeenschap hadden, zagen de kans op een hartaanval met 50% dalen. Dat gemeenschap dus goed voor de gezondheid is, dat is een feit. Een goede reden dus om je liefdesleven extra leven in te blazen. Voor een vrouw zorgt een regelmatig gemeenschap ervoor dat er een hormoon genaamd oxytocine vrijkomt.

Dit hormoon zorgt er weer voor dat het humeur van een vrouw positief verbeteren.

Het helpt tegen stress en bevordert zelfs het sociale leven. Een goede reden dus om aan veel gemeenschap te doen.

Libido plaza kan je hierbij helpen. Waarom zou je het niet doen?

Intieme verjonging zonder operatie. Wat zijn dan mijn opties? Je hebt verschillende opties namelijk een verstrakkende gel zoals vtight.nl en specifieke bekkenbodemspieroefeningen.