Steeds meer kantoren worden mooi gemaakt met een groene wand. Maar goed onderhoud is hierbij belangrijk. Wist u dat u bij Green Care Interieurbeplanting een onderhoudscontract af kunt sluiten? Kies uit een contractvorm in de vorm van maandelijks onderhoud of all-in onderhoud. Met een onderhoudscontract ziet uw groene wand er te allen tijde geweldig uit. Gedurende dit contract staat aandacht voor u en uw planten centraal en onderhouden de groenspecialisten uw wand op kantoor. Vloeibare meststoffen worden toegediend, planten worden afgespoten met biologisch schoonmaakmiddel en de planten worden vakkundig gesnoeid om zodoende uw verticale tuin in model te houden. 

De installatie van een groene wand

Van het gezellig maken van een ontvangstruimte tot het op een mooie manier verdelen van een ruimte in twee delen. De mogelijkheden van een groene wand zijn eindeloos. Maar hoe wordt dit gedaan door Green Care Interieurbeplanting? Uw verticale tuin wordt opgebouwd door middel van speciale modules in de vorm van grids. Aan deze grids worden trays gehangen waar vervolgens het groen in verwerkt wordt. Doordat de trays in afmetingen zoals 50, 75 en 100 cm beschikbaar zijn ontstaat er de mogelijkheid dat er verschillende ruimtes op de werkvloer voorzien kunnen worden van een groene wand. Welke ruimte in uw kantoor is beschikbaar voor een verticale tuin?

Een groene wand stimuleert de gezondheid van werknemers

Veel kantoormedewerkers krijgen last van de droge lucht op kantoor. Dit veroorzaakt klachten als vermoeidheid, droge ogen, misselijkheid en duizeligheid. Is het niet prettig als u de gezondheid van uw werknemers kunt bevorderen, bijvoorbeeld door de installatie van een groene wand? Niet alleen zorgt het voor een gezond binnenklimaat en zuivere lucht, het is ook nog eens een ware eyecatcher voor uw relaties. De verticale tuin richt u volledig naar eigen wens in en biedt een mooie en rustige uitstraling. Is de groene wand geïnstalleerd? In dat geval werken uw werknemers effectiever. Onderzoek wijst namelijk uit dat de toevoeging van natuurlijkheid elementen leidt tot 15% meer welzijn, 15% hogere creativiteit én 6% hogere productiviteit. 

Comments are closed.