Uw spaargeld brengt steeds minder op bij uw bank, dat hebt u ongetwijfeld al gemerkt. Maar wat kan u als hardwerkende spaarder dan met uw zuurverdiende geld doen? Investeren in vastgoed is het antwoord dat u zoekt. En er is geen betere plaats om dit te doen dan aan onze Belgische kust! Hieronder vindt u alvast meer informatie over investeren in vastgoed.

 

Investeren in vastgoed: dé oplossing voor uw spaargeld

De nieuwsberichten staan er de afgelopen maanden vol van: ons geld laten staan op een spaarboekje is niet langer winstgevend, in tegendeel. Maar waar moet u dan naartoe met uw geld? Wat kan u doen om uw geld te laten renderen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken? Wel, investeren in vastgoed is dan zeker het overwegen waard.

Maar misschien zit u het niet zitten om een opbrengsteigendom te kopen en om deze volledig te renoveren om te voldoen aan de huidige regelgevingen. Verhuren gaat bovendien ook gepaard met de nodige beslommeringen, die u het grootste deel van de tijd niets dan kopzorgen bezorgen. De oplossing? Investeren in vastgoed aan de zee.

 

Investeren in vastgoed is investeren in ons Ibis Styles Hotel in Nieuwpoort

Investeren in vastgoed aan de kust bleek in het verleden al een veilige manier van beleggen te zijn. Zij die reeds hebben belegd in hotelvastgoed aan de zee, kunnen dit ongetwijfeld beamen! Maar waarom precies? Wel, enerzijds omdat het centrale beheer u geen kopzorgen bezorgd en anderzijds door de vraag en aanbod die er heerst aan de Belgische kust.

Er is momenteel een grote nood aan hotels en logies, deels door de aantrekkingskracht van de kust, deels door de afwezigheid van financiële middelen om hier een vakantieverblijf  te kunnen veroorloven. Investeren in vastgoed aan de kust staat met andere woorden gelijk aan een continue geldstroom, want wie verblijft er nu niet graag regelmatig aan de zee?

Ons Ibis Styles Hotel in Nieuwpoort biedt u daarom hotelkamers met een goede prijs-kwaliteitsratio, die de kustliefhebbers zeker zullen waarderen!

 

Investeren in vastgoed? Wij helpen en begeleiden u tijdens het hele proces

Bent u overtuigd van de voordelen en het rendement die investeren in vastgoed met zich meebrengt? Contacteer ons dan vandaag nog voor verdere informatie. We komen graag bij u ter plaatse om de mogelijkheden te bespreken, maar we ontvangen u ook graag bij ons op kantoor bij een kopje koffie.

http://www.inieuwpoort.be/nl/waarom-investeren/

Comments are closed.