Steeds meer mensen nemen de zorg van hun ouders op zich, de overheid stimuleert dit ook. Uiteraard willen ze wel graag een eigen stekje met voldoende privacy maar toch niet te ver van de ouders wonen uit praktische overwegingen. Wil je samen wonen maar toch apart dan bieden de kangoeroewoningen die Kop van Sas te koop heeft in Bredene de ideale oplossing. Met de Belgische kust als extra troef!

 

Een kangoeroewoning met voldoende privacy

Vlakbij mekaar wonen in dezelfde woonst maar toch met voldoende privacy, het lijkt geen evidentie. Een onmogelijke opdracht? Nee hoor, met de kangoeroewoningen van Kop van Sas is dit perfect mogelijk. 2 Aparte ingangen, een gelijkvloers en twee verdiepingen en modern comfort op alle vlakken. Ideaal om tijd samen door te brengen maar ook om je terug te trekken als je daar behoefte aan hebt.

 

Kangoeroewoningen voor iedereen betaalbaar   

Het leven wordt steeds duurder en bouwgronden zijn voor een jong koppel haast onbetaalbaar. Een eigen woning is voor de nieuwe generatie dan ook verre van evident. Een kangoeroewoning kopen is dan een ideale oplossing. Je deelt kosten, schuift bij mekaar aan tafel en dit alles tegen de voordeelprijzen waarmee Kop van Sas deze woningen in de markt zet. Opteer je voor een kangoeroewoning met twee wooneenheden bij Kop van Sas dan geniet je van een voordeeltarief! Je bespaart dus niet alleen op  de dagdagelijkse kosten, de babysit woont immers beneden, maar ook stevig op de aankoop van je woonst.

 

Waarom kiezen voor Bredene?   

Waar kunnen verschillende generaties beter samenhokken dan in Bredene? Een bruisende, bloeiende badstad die elke generatie verwent zowel in de winter als in de zomer. Terwijl de oudere generatie geniet van een pannenkoek op de dijk kiest de jeugd voor surfen, zeilen of duiken. ‘s Avonds kruip je gezellig bij mekaar en overdag gaat elk zijn eigen weg wat kan een mens zich nog meer wensen?

 

Kangoeroewonen in een groene oase

Naast prachtig afgewerkte en kant en klare woningen heeft het project Kop van Sas nog heel wat meer te bieden.  Met parkwoningen die haast in de Spuikom liggen zit je midden tussen de watersportactiviteiten. Wandel je door de gemeenschappelijke tuin dan beland je al snel in een groene oase met ontelbare wandel- en fietspaden. Zoek je liever de duinen op dan sta je ook daar binnen de 7 minuten. Koop je een kangoeroewoning in Bredene dan opteer je voor het beste van beide werelden. Een combinatie van actie en ultieme rust.

 

Maak er een familie uitstap van   

Wens je graag meer info over de mogelijkheden die Kop van Sas te bieden heeft dan leiden we je graag rond. Bezoek alvast onze website om de sfeer op te snuiven en bekijken al eens onze modelwoningen. Contacteer ons hier via het contactformulier op telefonisch op het nummer +32 (59) 44 10 44. Neem gelijk de hele familie mee en maak er een fijn dagje zee van. Verken de omgeving, geniet van een avondje cultuur bij Staf Versluys of gastronomisch dineren in één van ontelbare restaurantjes in Bredene.

 

Kangoeroewonen in Kop van Sas

Voor meer informatie specifiek over de mogelijkheden over de kangoeroewoningen die we te koop hebben verwijzen we je graag naar onze pagina over dit thema. Deze kan je hier (/kangoerwonen) vinden. Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvend bezoek aan het project.

http://www.betaalbaarwonenaanzee.be/wonen-aan-zee/kangoeroewonen/

Comments are closed.