Woon je in België maar wil je wel het Amerikaanse basketbal van de NBA volgen? Dat is mogelijk dankzij de NBA League Pass die je online gemakkelijk kunt aanvragen. Op deze manier kun je, waar je ook woont, alle wedstrijden van de NBA kijken. Er zijn een aantal prettig voordelen verbonden aan de aanschaf van een NBA League Pass. Zo kun je alle wedstrijden in HD kijken, kijk je alle wedstrijden die op NBATV.com uitgezonden worden en kijk je de wedstrijden op meerdere schermen.

 De mogelijkheden bij NBATV

Heeft de NBA League Pass nog meer voordelen? Je kunt met deze pas ook alle statistieken zien van de NBA wedstrijden; alle cijfers en analyses staan voor je klaar. Ook kun je je favoriete team selecteren, zodat je vooral daarvan al het nieuws en de statistieken ontvangt. Er zijn een aantal pakketten waar je uit kunt kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een compleet pakket van alle wedstrijden en enkele extra’s, maar ook een kleiner pakket met speciale opties. 

Korting op je pakket

Tot slot kun je ook kiezen voor een klein pakket, waarbij je iedere week toegang hebt tot 10 wedstrijden en het complete schema van de NBA. Je kunt regelmatig kortingen vinden op de website van NBATV, dus voordat je een pakket aanschaft is het aan te raden om hier naar op zoek te gaan. Wil je weten hoe anderen het gebruik van de NBA League Pass hebben ervaren? Lees de ervaringen en reviews van NBA League Pass hier.

Comments are closed.