Manjaro
Image default
Zakelijke dienstverlening

Reken op dit transportbedrijf uit Oost-Vlaanderen

Bent u op zoek naar een betrouwbaar transportbedrijf, liefst gelegen in regio Oost-Vlaanderen, om op regelmatige basis ladingen naar klanten te brengen? Dan is Yebo Trans beslist iets voor u. Het bedrijf is specifiek gevestigd nabij Zottegem, maar voert leveringen uit over heel België en Europa. Ook transporten buiten Europa zijn mogelijk. Bij Yebo Trans kunt u zowel terecht voor grote als voor kleinere leveringen. Ze beschikken over een uitgebreid wagenpark, waardoor ze voor iedere klus een geschikt voertuigen hebben. Een van de paradepaardjes in hun wagenpark is hun vrachtwagen met recente trekker die ADR uitgerust is en beschikt over een compressor met vloeistoffen. De temperatuur binnen de trailer kan geregeld worden naargelang de omstandigheden die de lading vereist. Denk maar aan het vervoer van verse snijbloemen. Deze moeten gedurende het transport op een constante temperatuur worden gehouden. Indien dat niet gebeurt, zal de kwaliteit en de versheid zienderogen afnemen. Idem voor bijvoorbeeld etenswaren.

Diverse transportmogelijkheden

Naast geconditioneerd transport (transport waar de goederen onder een gecontroleerde atmosfeer worden vervoerd), voert dit ervaren transportbedrijf uit regio Oost-Vlaanderen ook vervoer uit van gevaarlijke vloeistoffen. U ziet ze wel vaker rijden op de autosnelweg, de grote cilindervormige tanks die voorzien zijn van veiligheidsicoontjes. Deze voertuigen zijn specifiek ontwikkeld voor het vervoer van giftige of ontvlambare stoffen en zijn voorzien van veiligheidsmechanismen die voorkomen dat er vloeistof gelekt wordt.  De wagens van Yebo Trans beschikken over alle vereiste documenten en voldoen aan alle wettelijke normen. Ze helpen u graag om uw vloeibare stoffen op een veilige en professionele manier te vervoeren, en dit voor kleine of grote afstanden.

Ontdek de uitstekende service van deze firma

Heeft u een zware of omvangrijke lading die u veilig van punt a naar b wilt brengen? Doe dan een beroep op de experten van dit gespecialiseerd transportbedrijf uit Oost-Vlaanderen. Vraag een vrijblijvende offerte bij hen aan en kom meteen te weten aan welke prijs u zich mag verwachten. Neem een kijkje op de website van bovengenoemde transportfirma en ontdek welke transporten ze allemaal uitvoeren.