In onze interieurwinkel in Den Haag vindt u de klassieke meubels die u zoekt aan de beste prijzen. Ons familiebedrijf Star Stijlmeubelen staat al verschillende generaties garant voor een topkwaliteit en service. Sinds 1895 is dit familiebedrijf gespecialiseerd in prachtige meubelen voor uw interieur, klassiek én gemaakt van prachtige materialen zoals eikenhout, notenhout en kersenhout. Van salontafels tot aan vitrinekasten en van eetkamerstoelen tot aan dressoirs. Waarmee vult u binnenkort uw interieur aan? Bekijk het volledige aanbod eens in de showroom van 3000 m2, waar u meer dan genoeg keuze heeft aan meubelen in de klassieke stijl. En parkeren? Dat doet u gewoon gratis voor de deur.

Een klassiek interieur wordt gratis bezorgd

Heeft u uw nieuw interieur gevonden in onze showroom en zou u graag uw meubelen aan huis willen laten bezorgen? Dat is bij Star Stijlmeubelen geen enkel probleem. Want naast dat u uw meubelen af kunt halen bij een servicepunt bij het station van Voorburg, kan uw aankoop ook gratis bij u thuis worden bezorgd in Nederland en België. Dus heeft u bijvoorbeeld een fraaie theewagen in notenhout gezien, een vitrinekast met glas van kersenhout of prachtig gestoffeerde eetkamerstoelen? Voorkom beschadigingen en laat uw meubelen voor een klassiek interieur gratis en professioneel door het team van Star Stijlmeubelen bezorgen aan uw adres!

Ga voor comfort en vul een klassiek interieur aan met een heerlijke bank

Heeft u een klassiek interieur en bent u op zoek naar een nieuwe bank die lekker zit en die in uw interieur past? Zoek niet meer verder! Bij Star Stijlmeubelen hebben we alles in huis voor het klassieke interieur van uw dromen. De banken zijn verkrijgbaar in de mooiste materialen zoals leder en velours, en voor de meeste modellen kunt u uw favoriete kleur kiezen middels diverse stalen. Zodra u uw keuze voor een bank gemaakt heeft, kunt u ook eens een kijkje nemen in het aanbod aan fauteuils en salontafels, waarmee u de zithoek in uw klassiek interieur écht afmaakt.

 

Comments are closed.