Manjaro
Image default
Bedrijven

Welke hostingpakketten zijn er?

 

Hosting

Hosting is niks meer of minder dan een opslagplaats voor jouw website en zijn content. Hosting zorgt er tevens voor dat jouw website online bereikbaar is voor bezoekers. Wanneer je hosting afneemt, betekent dit dat jij een stukje op het world wide web krijgt waarop je gegevens kunt opslaan, designs kunt installeren en bewerken en andere dingen kunt opslaan.

 

Vaak heb je keuze uit verschillende hosting pakketten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een klein, middel of groot pakket. Wanneer je een blog start met veel artikelen maar weinig afbeeldingen en film, dan voldoet een klein hosting pakket voor jou. Wil je een webshop starten met een groot assortiment waarbij er veel afbeeldingen worden getoond en hier en daar zelfs een filmpje, dan is een groot pakket zeker aan te bevelen. Wanneer je een te klein pakket afneemt, dan loop je de kans dat je site niet goed functioneert op punten als snelheid en bereikbaarheid. Ook heb je zelfs de kans dat je alle ruimte verbruikt, en je site offline vliegt. Leg bij het afnemen van hosting altijd goed uit wat voor type website je precies wilt oprichten of al hebt. Zo kunnen zij je voorzien van juist en goed advies.

 

Een zeer snelle en betrouwbare hosting provider is Indugas hosting. Zij zijn vrij nieuw, en bieden goede en snelle hosting aan. Daarbij zijn ze ook nog eens heel goed betaalbaar, dit komt mede omdat ze nieuw zijn in de markt. Ook kun je bij Indugas voordelig domeinen aanschaffen. Wanneer je dus nog geen domeinnaam in je bezit hebt, dan kun je zowel via hun je naam registreren als direct hosting afnemen.

 

http://www.indugas.nl