Manjaro
Image default
Mode en Kleding

Zilveren sieraden zijn mysterieus en blijven fascineren

Het edelmetaal zilver is door de geschiedenis heen en in bijna elk land altijd enorm populair geweest. Zelfs in eeuwenoude legendes komt dit witte edelmetaal al voor. Hoewel zilver in veel verschillende artikelen wordt gebruikt, zijn het vooral de mysterieuze zilveren sieraden en de geldmunten die blijven fascineren. Er zijn in het verleden veel films gemaakt die gebaseerd zijn op het stelen van zilveren sieraden en het weer terugvinden van deze zilveren sieraden met hun magische fascinerende kwaliteiten. 

Laat je zilveren sieraden stralen

Zilveren sieraden hebben een geschiedenis van meer dan 4000 jaar. Het zal je dan ook niet verbazen dat deze sieraden in een enorme verscheidenheid aan stijlen en designs zijn vorm gegeven. Is je oog ooit op een zilveren sieraad gevallen waarbij je het gevoel kreeg dat je werd betoverd? Dat is geen illusie. De hypnotische kracht van een zilveren sieraad vloeit voort uit het mooi gepolijste oppervlak dat het licht op zo’n manier weerspiegelt zoals geen ander sieraad kan. Maar zoals je misschien weet kunnen zilveren sieraden dof worden. Ee zachte doek en zilverpoets zorgen ervoor dat je zilveren sieraden blijven stralen. 

Waarom zijn zilveren sieraden van 92,5% zilver gemaakt?

De term eerste gehalte zilver (of sterling zilver zoals ze in Engeland en Amerika zeggen) verwijst naar het percentage van 92,5% puur zilver. Dit komt omdat 100% puur zilver te zacht is en erg gevoelig is voor buigen en breken. Met andere woorden 100% puur zilver kan zijn vorm niet behouden als er een sieraad van wordt gemaakt. Het is eenvoudigweg te zacht. Met het zilvergehalte van 92,5% puur zilver kunnen zilveren sieraden gecreëerd worden die zowel vormvast als duurzaam zijn. Reproducties van zilveren sieraden die door leden van verschillende koningshuizen zijn gedragen vormen een romantisch beeld tussen mensen die vandaag de dag verliefd zijn en in de oude geschiedenis. Zoek maar eens op internet naar deze buitengewoon oude zilveren zielen prikkelende sieraden. 

https://www.wereldsejuwelen.nl