Manjaro
Image default
Electronica en Computers

Altijd de juiste printer voor uw wensen

Wat is nou onmisbare randapparatuur bij je computer? Je denkt misschien als eerste aan je toetsen en je muis, maar een goede printer is natuurlijk ook heel handig en belangrijk. Bedenk je van te voren goed welke prestaties je printer voor je moet leveren. Wil je je printer thuis gebruiken of is de printer voor normaal thuis gebruik?

Als het bijvoorbeeld voor in de winkel is, is het belangrijk dat je printer goed een om barcode printen kan. Daarvoor moet de afdrukkwaliteit natuurlijk heel hoog zijn zodat de barcodes goed af te lezen zijn door de diverse machines. Een hot foil printer kan daarom een goede keuze zijn als je je printer met dit doel wilt gebruiken. Dit zijn de printers die gegarandeerd eerste klas printresultaten kunnen leveren. Bovendien is de economische levensduur van een dergelijke printer ook zeer goed. Ze gaan lang mee en zitten bovendien niet erg ingewikkeld in elkaar, wat het onderhoud ook makkelijker maakt.

Met een hot foil printer kun je op nagenoeg alle materialen printen die je je kunt bedenken. Uiteraard gewoon op papier, maar ook leer en kunststof kan deze hot foil printer meer dan prima aan. De printresultaten zijn na even drogen ook erg goed veeg- en wrijfbestendig. Ook invloeden van de seizoenen kunnen de prints prima aan, dus ook spullen voor buiten kan je bedrukken met een hot foil printer. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je helemaal niet zoveel van je printer verwacht en al tevreden bent als deze netjes een documentje uit Word kan afdrukken. Dat is natuurlijk ook helemaal prima, daar moet je dan gewoon je keuze op afstemmen. Over het algemeen geldt bij printers: heel goedkoop is vaak duurkoop. Beter is het om bijvoorbeeld op leuke aanbiedingen te letten maar wel voor de kwalitatief iets betere printers te gaan.

http://www.kba-metronic.com/