Manjaro
Image default
Gezondheid

Hoe kom je van een zwangerschapsmasker af

Hoe kom je van een zwangerschapsmasker af

Een zwangerschapsmasker ontstaat meestal bij zwangere vrouwen en heeft te maken met de combinatie van zwangerschapshormonen en zonlicht. Het zwangerschapsmasker is te herkennen aan donkere vlekjes in het gezicht. De vlekjes kunnen op verschillende plekken zitten en zijn meestal onregelmatig verdeeld. Zo kan het zijn dat er op je neus meer vlekjes zitten dan op je voorhoofd.

Een zwangerschapsmasker kan je erg onzeker maken

De vlekjes ontstaan vaak geleidelijk maar toch vinden veel vrouwen het erg vervelend om te hebben. Omdat een zwangerschapsmasker in het gezicht is, is het moeilijk te verbergen. Dat kan ervoor zorgen dat je je erg onzeker gaat voelen.

Het verminderen van een zwangerschapsmasker

Weet wel dat je niet de enige bent die last heeft van dit probleem. Daarom is er een oplossing gevonden voor het verwijderen van een zwangerschapsmasker. De oplossing is een huidblekende crème die zelfs te gebruiken is op het gezicht. Dankzij deze crème kan je een zwangerschapsmasker grotendeels verminderen of zelfs verwijderen en kan je weer zelfverzekerd door het leven gaan.

Skinlight crème om een zwangerschapsmasker te verminderen

De huiblekende crème wordt ook wel Skinlight crème genoemd. De crème zorgt voor vermindering van het donkere pigment. Skinlight bevat geen parfum en is PH neutraal wat betekent het geschikt is voor elk huidtype. Het is dus zelfs te gebruiken bij een gevoelige huid. Omdat het PH neutraal is kan het product langdurig gebruikt worden zonder het optreden van irritatie van de huid.