Manjaro
Image default
Zakelijke dienstverlening

De allerbeste metalen lockers voor uw onderneming

Zoekt u metalen lockers voor uw bedrijf? Heeft u gasten of klanten die hun bezittingen op moeten slaan? Of personeel dat ergens moet omkleden? Kluisjes zijn de ideale opslagplek. Ze hebben tal van toepassingen. Als u op zoek bent naar metalen lockers, dan wilt u uiteraard lockers van de allerhoogste kwaliteit. U vindt de beste lockers bij Eurobox Continental uit Wijnegem in Vlaanderen. Dit bedrijf heeft namelijk ruim vijfentwintig jaar ervaring met het produceren en leveren van kluisjes. De metalen lockers zijn stuk voor stuk duurzaam. Bovendien heeft u recht op 12 jaar garantie. Mochten er in de eerste twaalf jaar defecten in de deurtjes ontstaan, dan krijgt u de kosten vergoed. Reken uw winst uit. Nu is het ideale moment om metalen lockers aan te schaffen.

 

Wat ervaring voor u kan betekenen?

Ervaring is alles. Bij kluisjes draait het niet alleen om de productie, maar ook de installatie ervan. De lockerdeurtjes beschikken over sterke scharnieren en duurzame scharnieren. Het enige dat u hoeft te doen om er zolang mogelijk van te kunnen genieten, is er voorzichtig mee omgaan. De metalen lockers van Eurobox Continental koopt u in bulk, of kleinere aantallen. U kunt kiezen voor een standaardformaat, maar ook afwijkende maten kunnen geleverd worden. Alle leveringen zijn afkomstig van binnen de Europese grenzen, zo hoeft u nooit te lang op uw bestelling te wachten. Als u een specifieke designwens heeft, dan bent u daar meer dan welkom mee. Bij dit bedrijf houden ze wel van een creatieve uitdaging. Wilt u uw bedrijfskleuren of wellicht het logo verwerken in het design, dan is dat uiteraard te regelen.

Kies voor bewezen kwaliteit

Eurobox Continental uit Wijnegem te Vlaanderen heeft de pasklare oplossing voor elk locker probleem. Ongeacht het type metalen lockers dat u zoekt: ze zullen snel bij u worden aangeleverd en geïnstalleerd. In het bepalen van het ontwerp heeft u veel vrijheid. U kunt kiezen hoe u de lockers bevestigd wilt hebben. Moeten deze bijvoorbeeld in de muur verdwijnen of opgehangen worden? Het is allemaal geen probleem.

https://eurobox.be/