Manjaro
Image default
Zakelijke dienstverlening

De beste professionele reiniging en ongediertebestrijding voor allerlei soorten bedrijven

Een schone en veilige werkplek zijn de basisprincipes van een goed bedrijf. Het is belangrijk dat alle medewerkers op een fijne manier kunnen werken op een hygiënische plek. Dit geldt voor bedrijven in allerlei verschillende sectoren. Daarom biedt Valor Services Group verschillende reinigingsdiensten aan, zoals ongediertebestrijding en het reinigen van dampkappen.

Een professionele inspectie – ongediertebestrijding

Wanneer je een professioneel reinigingsbedrijf wilt inzetten, kun je een inspectie aanvragen. Tijdens de inspectie zal een medewerker de gewenste ruimtes bekijken en de stand van zaken vaststellen. Er zal dan een advies gegeven worden over reiniging van het bedrijf en het nodige onderhoud. Op basis van het soort bedrijf, zullen de juiste diensten aanbevolen worden. Een keuken vraagt namelijk om een andere aanpak dan sanitaire voorzieningen.

Het reinigen van dampkappen en keukens

In de horeca staat de hygiëne van de keuken centraal. Hier wordt namelijk eten bereid voor honderden verschillende mensen. Het is ook belangrijk dat de medewerkers op een veilige manier kunnen werken. Het regelmatig reinigen van dampkappen is dan bijvoorbeeld erg belangrijk. Het is zelfs verplicht om dit te doen in verband met de brandveiligheid. Wanneer de dampkappen niet goed gereinigd worden, is de kans op brand veel groter. Je kunt ervoor kiezen bij Valor Services Group de hele keuken te laten reinigen óf slechts een onderdeel.

Ongediertebestrijding voor alle bedrijven

Ongedierte kan voorkomen in alle soorten bedrijven. Wanneer er een vermoeden is van ongedierte is het verstandig om zo snel mogelijk een plan voor ongediertebestrijding op te laten stellen. Medewerkers van Valor Services Group zullen methodisch te werk gaan en kunnen verschillende soorten plaagdieren bestrijden. Na de ongediertebestrijding zul je ook advies krijgen over de preventie van ongedierte in de toekomst. Een medewerker kan ook langskomen voor preventief onderhoud. Zo kan al het personeel weer zorgeloos aan het werk en blijft het bedrijf netjes en schoon. Tevens doe je ook beroep op deze specialist als je jouw dampkappen wilt laten reinigen.