Manjaro
Image default
Eten en drinken

De lekkerste Leonidas-pralines uit Antwerpen bestelt u ook online

Kent u Leonidas al? Sinds de opening van de eerste bonbonwinkel in 1913 is de Belgische chocolatier uitgegroeid tot een keten met vestigingen in meer dan veertig landen. De bekende pralinewinkel verkoopt handgemaakte Leonidas-pralines en snoep in allerlei soorten in maten in winkels in Antwerpen en ver daarbuiten. Het geven van een geschenk wordt heel gemakkelijk, doordat u eenvoudig een geschenkdoos vol met verrassende pralines in allerlei smaken koopt. Heeft u een favoriete praline? Het is natuurlijk ook mogelijk om uw eigen geschenkdoos te vullen met uw persoonlijke favorieten. Breng eens een bezoek aan de winkels in Sint-Job-in-‘t-Goor of Sint Lenaarts en ontdek de verschillende soorten snoep en de heerlijke Leonidas-pralines in Antwerpen.

100% Belgische chocolade gemaakt van duurzame cacao

De Leonidas-pralines worden op ambachtelijke wijze bereidt in Antwerpen door meester-chocolatiers. De recepten worden steeds op traditionele wijze bereidt met veel liefde en enkel met ingrediënten van de beste kwaliteit. U zult geen palmolie terugvinden in de Leonidas-pralines uit Antwerpen. Deze worden namelijk gemaakt met 100% pure cacaoboter. Bent u ook benieuwd naar het snoep dat u kunt kopen in de winkels in Antwerpen? Van schepsnoep tot een heuse snoeptaart; u vindt al deze lekkernijen en meer in de winkels. Als u niet de gelegenheid heeft om naar een winkel van Leonidas te gaan, is het ook mogelijk om de producten online te bestellen. U vindt op de website een uitgebreid assortiment met verschillende soorten Leonidas-pralines en snoep dat u ook in Antwerpen kunt kopen.

Stel uw eigen geschenkpakket samen

Wilt u graag iemand verwennen, bedanken of feliciteren? Daarvoor zijn de geschenkdozen van Leonidas uitermate geschikt. U vindt seizoensgebonden producten terug in de webshop en in de winkels. Denk bijvoorbeeld aan een doos met pralines in Valentijn stijl, heerlijke paaseitjes of lekker Kerstsnoep. Voor allerlei gelegenheden koopt u een heerlijke doos met Leonidas-pralines of verschillende soorten snoep in Antwerpen. Breng gauw een bezoek aan de winkels of plaats uw bestelling online.