Manjaro
Image default
Woning en Tuin

De makelaar helpt u bij de aankoop van een woning in Dordrecht

Als u een woning gaat kopen in Dordrecht, is het verstandig om een makelaar in de arm te nemen. Bij Waltmann Makelaars staan uw belangen voorop bij de aankoop van een woning. Zo helpen zij u met het vinden van een mooie woning en attenderen zij u op de verborgen gebreken. Dat is zeker niet het enige. De makelaar kiest ook de beste onderhandelingspositie, bouwkundige en juridische zaken worden ingeschat en de overeengekomen afspraken in de koopovereenkomst worden gecontroleerd. Zo wordt u volledig ontzorgd. Dat is precies wat u wilt, nietwaar?

Maak kennis met het divers aanbod koopwoningen van de makelaar in Dordrecht

Bent u op zoek naar een karakteristiek appartement in het centrum van Dordrecht? Gaat uw voorkeur uit naar een royale woning aan de rand van de stad? Of zoekt u toch een eengezinswoning net buiten het centrum? Op de website van deze makelaar in Dordrecht filtert u eenvoudig op onder meer de woonplaats, het budget, het type woning en de oppervlakte in m². In het online aanbod vindt u zowel oude als nieuwe woningen die allemaal een gedetailleerde zijn omschreven. Voldoet een woning aan uw wensen en wilt u het graag met eigen ogen bekijken? Dan plant een makelaar van Waltmann Makelaars een bezichtiging voor u in.

De makelaar staat u ook bij met de verkoop van een woning in Dordrecht

Naast dat een makelaar uit Dordrecht u bijstaat bij de aankoop van de woning, schakelt u deze ook in bij de verkoop van uw woning. Waltmann Makelaars verkoopt uw woning in zeven stappen. Allereerst wordt de vraagprijs bepaald en komt er een publiciteitsplan op tafel. Daarna wordt uw woning verkoopklaar gemaakt. Denk bij aan professionele foto’s, styling, 3D plattegronden en een virtual reality tour. Zodra dit achter de rug is, plant de makelaar bezichtigingen in. Heeft een potentiële koper een bod uitgebracht en bent u akkoord? Dan stellen zij de koopovereenkomst op en vindt het laatste papierwerk plaats bij de notaris. En dan, dan is uw woning verkocht.