Manjaro
Image default
Aanbiedingen

Deze makelaar verkoopt uw woning in Borgerhout voor een correcte prijs

Wilt u uw woning in Antwerpen verkopen? Dan kunt u rekenen op BR Vastgoed. Deze makelaar is gevestigd aan het stadspark, op de grens van Borgerhout en Antwerpen. Dankzij hun ligging in Antwerpen kennen zij de huizenmarkt in Antwerpen en de districten als geen ander. Ze zullen steeds een correcte en marktconforme prijs voor uw woning in een van de districten van Antwerpen opstellen. U kunt bij hen ook terecht voor een prijsschatting van uw woning.

Ontdek hoe ze uw eigendom verkopen

Wilt u weten welke technieken deze makelaar actief in Deurne en alle andere Antwerpse districten gebruikt? Deze makelaar uit Borgerhout start met een waardebepaling. Hierbij houden ze rekening met allerlei elementen zoals de ligging, omvang, ouderdom en graad van afwerking. Bovendien wordt er ook gekeken naar extra’s zoals bijvoorbeeld een zwembad of terras. Om zo correct mogelijk te zijn, komen ze graag bij u langs. Na de waardebepaling gaan ze over tot de marketing. Deze makelaar zorgt voor een opvallende affiche aan uw gevel in Borgerhout of elders in groot Antwerpen. Daarnaast zetten ze ook in op online reclame. Ze maken reclame op portaalwebsites, sociale media en speciale evenementen. Om uw woning zo mooi mogelijk af te beelden zorgt BR Vastgoed voor professionele foto’s van uw eigendom. Ze nemen in de eerste plaats klassieke foto’s maar werken ook met videografie en drones.

Laat uw eigendom door hen verkopen

Door uw eigendom te laten verkopen door deze makelaar uit Borgerhout hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Ze berekenen een correcte vraagprijs, creëren een reclamecampagne en maken een compleet dossier dat ze zorgvuldig opvolgen. Heeft u vragen in verband met uw dossier? Zij stellen een vast aanspreekpunt aan zodat u niet telkens met verschillende personen moet communiceren. Voor algemene vragen zijn ze overigens zeven dagen op zeven beschikbaar.