Manjaro
Image default
Dienstverlening

Deze specialisten zorgen voor een betrouwbare EPC-keuring in Limburg

Zoek je nog naar een specialist voor een EPC-keuring van jouw woning in Limburg? De experten van Nepeba uit Genk staan voor jou klaar! Met meer dan tien jaar aan ervaring en heel wat diverse klanten zorgen zij voor een correcte EPC-keuring. Bovendien geven ze je graag tips om de energie-efficiëntie van jouw woning te verbeteren.

Een energiezuinige woning: welke factoren spelen er mee?

Een allesomvattende oplossing om jouw woning energievriendelijk te maken is er helaas niet. Als eigenaar dien je immers met verschillende factoren rekening te houden wil je jouw energiefactuur zo laag mogelijk houden. Op die manier is het niet altijd makkelijk om de bomen door het bos te zien. Gelukkig is Nepeba er om je hierbij te helpen. Zij zorgen niet alleen dat je conform bent met de wet- en regelgeving door middel van de EPC-keuring in regio Limburg. Eveneens leveren ze ook andere diensten aan: zo kan je door hen een blowerdoortest laten doen. Een blowerdoortest laten doen vraagt om een specifieke aanpak en zorgt ervoor dat de luchtdichtheid in een woning gecontroleerd wordt. Om die luchtdichtheid te meten wordt gebruik gemaakt van speciale meetapparatuur en die metingen leveren waardevolle informatie op. Zo kom je als eigenaar te weten waar de lucht en bijgevolg verwarming uit jouw woning ontsnapt. Dat weten is belangrijk omwille van diverse redenen. Vooreerst kan het te weten komen van deze waarde ervoor zorgen dat je een positievere EPC-score uit de bus sleept. En dat kan bijgevolg weer bijdragen tot een groener label bij de EPC-keuring van jouw woning in Limburg en de rest van Vlaanderen. Een blowerdoortest laten doen kan daarnaast ook zaken naar boven brengen die niet met het blote oog zichtbaar zijn. In dat laatste geval spreken we bijvoorbeeld van scheurtjes in het bouwgeschil van de woning. Doordat je die zaken door middel van de test te weten komt, kan je daar als eigenaar op inspelen om zo de energie-efficiëntie van jouw woning te verhogen.

Reken op deze specialisten om jouw woning

De experten van Nepeba begeleiden jou van a tot z om jouw woning conform te maken met wet- en regelgeving op vlak van energiezuinigheid. Naast het uitvoeren van een correcte EPC-keuring staan ze ook ter dienst als EPB-verslaggever en zelfs keurder van stookolietanks en elektriciteit. Ontdek al de diensten die ze aanbieden op hun website en contacteer hen voor een afspraak.

https://www.nepeba.be/blowerdoortest/