Manjaro
Image default
Woning en Tuin

Een Avek boxspring in verschillende varianten

Een goede nachtrust is van groot levensbelang en brengt verschillende voordelen met zich mee. U bent scherper en alerter tijdens de dag, u heeft een vrolijke en positievere levenshouding en u bent minder vaak ziek. Om deze goede nachtrust te bevorderen is het belangrijk dat u beschikt over een goed bed. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Avek boxspring of Pullman matrassen? Bij Slaapspecialist Drempt kiest u uit verschillende modellen waarbij vakmanschap altijd centraal staat. Door Avek’s innovatieve ideeën qua design, duurzaamheid en comfort is er altijd een boxspring die aan al uw wensen voldoet. Kom eens langs en test de Avek Simmer boxsprings, de Avek 1927 boxsprings en Avek Ljocht boxsprings zelf uit.

Pullman matrassen van hoge kwaliteit

Wist u dat matrassen van verschillende materialen worden gemaakt? U heeft namelijk de keuze uit een pocketveer, traagschuim, koudschuim of natuurlatex model. Wat het beste model voor u is, is mede afhankelijk van uw slaapwensen. Slaapt u graag op een hard of zacht matras? Een eenpersoons of tweepersoons model? En naar welk merk gaat uw voorkeur uit? Slaapspecialist Drempt biedt matrassen van enkel de bete merken, zoals Lattoflex, Swissflex, Eastborn en Pullman matrassen. Nadat u de keuze heeft gemaakt voor een van de matrassen, bezorgen en plaatsen de monteurs van deze beddenzaak uw matras gratis. Eventueel samen met een bijpassende Avek boxspring.

Dé beddenspeciaalzaak in de Gelderland met een breed aanbod aan Pullman matrassen

3000 m2 slaapplezier. Daar bent u van verzekerd. Kom langs in de winkel en ontdek alle comfortabele eigenschappen van het assortiment. U kiest ui meer dan 100 verschillende soorten matrassen. Lijkt een van Pullman matrassen u wel wat? Of gaat uw voorkeur uit naar een ander merk? En hoe slaapt u het liefste. Een Avek boxspring is geschikt voor verschillende slaapwensen en biedt hierdoor voor iedereen een passende uitkomst. Kom eens langs in de showroom van Slaapspecialist Drempt en bekijk het aanbod met eigen ogen. U parkeert gratis voor de deur en bezorging en montage door Nederland is geheel gratis.