Manjaro
Image default
Dienstverlening

Een onafhankelijke verzekeringsmakelaar die je persoonlijk advies geeft

Als je een verzekering afsluit, is het belangrijk dat je goed op de hoogte bent van alle opties en eventuele risico’s. Kies dus voor een onafhankelijke verzekeringsmakelaar waarop je kan vertrouwen. Agapa is een verzekeringsmakelaar met veel ervaring die je gericht advies geeft over de polis die het meest geschikt voor je is. Op het kantoor in Sint-Martens-Latem kan je terecht voor een brandverzekering, een wagenpolis of een familiale verzekering. Als je bij dit kantoor een verzekering afsluit, komen de medewerkers graag bij je langs om meer uitleg te geven, maar je kan er ook voor kiezen om een online afspraak te maken. Dankzij de vele contacten met grote maatschappijen die Agapa heeft, kan deze verzekeringsmakelaar meer diensten aanbieden aangezien ze niet afhankelijk zijn van één  verzekeraar.

Verzeker je wagen met een geschikte polis

Als je een wagen koopt, is het belangrijk dat je nadenkt over welke polis je gaat afsluiten. Agapa heeft diverse verzekeringen voor je wagen in aanbieding. Bij een auto die ouder is dan vijf jaar neem je bijvoorbeeld best gewoon de verplichte verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid aangevuld met een rechtsbijstand. Op die manier ben je verzekerd, maar betaal je geen grote kosten. Bij een iets jongere auto is het aan te raden om voor een beperkte omniumverzekering te kiezen. Naast de verplichte verzekering ben je in dat geval bijkomend beschermd tegen schade door diefstal, brand, glasbreuk. schade door dieren, storm en hagel. Als je rondrijdt met een splinternieuwe wagen, sluit je best een volledige omniumverzekering af. Dan ben je naast de verplichte verzekering goed beschermd als er schade aan je wagen is, ongeacht wat de oorzaak van die schade is. Ben je niet helemaal mee? De medewerkers van de onafhankelijke verzekeringsmakelaar helpen je graag zodat je de juiste verzekering voor je wagen kan afsluiten.

Ga voor een onbezorgd leven dankzij een verzekering

In het leven kunnen veel onverwachte dingen gebeuren. Wees daarop dan ook voorbereid en laat je goed verzekeren. Bij de onafhankelijke verzekeringsmakelaar Agapa helpen ze je met veel plezier zodat jij een onbezorgd leven kan leiden. Neem contact op met hen en vraag advies over de verschillende verzekeringsopties.