Manjaro
Image default
Dienstverlening

Het bedrijvencentrum dat jij zoekt vlak bij Gent

Zoek je als startend bedrijf een bedrijvencentrum in de buurt van Gent waar jij je kan vestigen? We raden je graag Idola aan, in Lochristi. Daar kan jij terecht met je nieuwe bedrijf. Ze bieden een goed uitgeruste kantoorruimte aan met alles wat je van een modern bedrijvencentrum kan verwachten. Je kan er ook vergaderruimte huren en ze bieden ook postbussen aan. Verder is dit bedrijvencentrum, op een boogscheut van Gent, uitgerust met een keuken en cafetaria en een fitnesszaal. Jij en jouw medewerkers zullen zeker en vast niets tekort schieten! Ze bieden voortdurende camerabewaking en een goed uitgerust alarmsysteem aan en ook een onthaaldienst met telefoonreceptie en de mogelijkheid om een receptionist jouw gasten te laten ontvangen. Bovendien voorzien ze in onderhoud van het gebouw en nog veel meer!

Een uitstekende omgeving om te groeien

Dit bedrijvencentrum is, als je het ons vraagt, dé plek om te groeien. Je kan bijvoorbeeld starten met een kleine kantoorruimte, en dan later een grotere ruimte huren binnen het bedrijvencentrum van Idola zelf, en zo gemakkelijk in de buurt van Gent blijven. Verder kan je genieten van alle moderne voorzieningen binnen een bedrijvencentrum. Telefoonlijnen en hogesnelheidsinternet zorgen ervoor dat je steeds bereikbaar bent en het veilige badgesysteem zorgt ervoor dat alle medewerkers vlot binnen en buiten kunnen, terwijl er geen onnodige gasten binnenwandelen. Je kantoor kan ook bemeubeld komen indien je dit zelf verkiest. Jouw kantoor wordt gekuist door de kuisploeg zodat je potentiële klanten of partners in een professionele ne propere omgeving kunt ontvangen.

Wij kunnen jou dit bedrijvencentrum alleen maar aanraden

Jouw bedrijf doen groeien, dat doe je in het bedrijvencentrum van Idola. In Lochristi kan jij een ruimte huren waarin je jouw bedrijf doet floreren, en dat vlak bij Gent, maar toch met voldoende parkeerplek en een handige bereikbaarheid met de wagen die je in Gent niet zomaar vindt. Bij Idola krijg je een stevige omkadering die jouw kan doen focussen op de groei van je bedrijf!

https://idola.be/nl