Manjaro
Image default
Particuliere dienstverlening

Het neutraliseren van uw stookolietank in Vlaams-Brabant kan bij deze specialist

Bent u van Vlaams-Brabant en wilt u uw stookolietank laten neutraliseren? Dan kunt u gebruik maken van de diensten van Piva Oil uit Kampenhout. Deze specialist uit Vlaams-Brabant biedt twee mogelijke manieren aan om uw stookolietank te laten neutraliseren. Afhankelijk van waar uw tank zich bevindt en in welke staat hij verkeert kiezen zij de meest gepaste oplossing.

Wacht niet te lang met de neutralisatie

Bent u al een tijdje aan het twijfelen of u uw ongebruikte stookolietank in Vlaams-Brabant of elders in België wel wilt laten neutraliseren? U kan het best gewoon zo snel mogelijk laten doen. Het is sinds de nieuwste wetgeving immers verplicht om uw ongebruikte tank te laten neutraliseren. Vraagt u zich af waarom? Een niet-geneutraliseerde tank kan schade toebrengen aan de natuur. Oude tanks bevatten vaak namelijk nog olieresten die kunnen doorlekken. Wanneer dit gebeurt, tast de olie de bodem en het grondwater aan. Als eigenaar van de tank moet u in dat geval opdraaien voor de bodemsanering. Wilt u hoge kosten vermijden dan kan u best uw oude tank laten neutraliseren.

 Ontdek de neutralisatiemogelijkheden

De specialisten in tankneutralisatie van Piva Oil uit Vlaams-Brabant gebruiken voor het neutraliseren van uw stookolietank over heel België twee verschillende opties. Zo kunnen ze in de eerste plaats beslissen om uw tank te verwijderen, ofwel in zijn geheel ofwel in kleinere stukken met behulp van een knabbelschaar. Staat uw tank in de kelder en is het te moeilijk om deze te verwijderen? Dan heeft Piva Oil een alternatief: uw oude tank opvullen. Hiervoor gebruiken ze een middel gebaseerd op hars dat zowel voor de natuur als voor de mens compleet onschadelijk is. Het is volledig recycleerbaar en laat geen plekken achter. Heeft u nog vragen in verband met de neutralisatie van uw tank? Dan kunt u hen altijd contacteren telefonisch of via mail.