Manjaro
Image default
Bedrijven

Kunst lenen geeft uw modelwoning een boost

We vallen meteen met de deur in huis: hoe visueel aantrekkelijker een modelwoning, hoe sneller deze wordt verkocht. Toch kan het investeren in prachtige kunst of fotografie een financiële tegenvaller zijn. De oplossing? Kunst lenen bij Art Forum in Antwerpen. Door kunst uit te lenen, voelen bezoekers zich meteen thuis in uw modelwoning. Bij deze specialisten met een passie voor kunst kunt u terecht voor klassieke schilderijen, moderne beeldhouwwerken of aangrijpende fotografie. Wat uw persoonlijke smaak en de ruimtelijke mogelijkheden van de modelwoning ook zijn, zij voorzien een geschikte oplossing om kunst te lenen. Lees hieronder verder en ontdek alles wat u moet weten over hun aanpak.

Kunst in uw modelwoning

Bij Art Forum, gevestigd in Antwerpen, geniet u van een complete service. Zij hebben een breed aanbod aan kunstwerken beschikbaar om te lenen én zorgen voor een prima service achteraf. Maak samen de juiste keuze, zij doen de rest. De kunst die u wilt lenen, wordt geplaatst en opnieuw opgehaald door een van de medewerkers. U hoeft zich geen zorgen te maken over het financiële aspect van het verhaal. U kunt kiezen uit verschillende flexibele formules en het principe is volledig fiscaal aftrekbaar. De stukken zijn verzekerd tegen diefstal en beschadiging. Kunst lenen? Dat is zoveel meer dan een voordelige investering voor uw te verkopen modelwoning.

Contacteer het gepassioneerd team

Modern, klassiek of abstract… Een keuze maken uit de gevarieerde collectie wordt moeilijk! Heeft u hulp nodig met kiezen of wilt u graag meer weten over wat er komt kijken bij kunst lenen? Aarzel dan niet om het gepassioneerd team te contacteren. Zij hebben een antwoord op al uw vragen. Bel ze even op, stuur hen een e-mail of laat uw gegevens achter via het online contactformulier. Het team gaat zo snel mogelijk aan de slag om het perfecte kunstwerk te vinden.