Manjaro
Image default
Zakelijke dienstverlening

Ontdek de veelzijdigheid van een epoxyvloer

Een vochtbestendige industrievloer die bestand is tegen een hoge werklast, het wordt steeds een belangrijkere vereiste binnen de professionele wereld. Wil je graag meer weten over de mogelijkheden van een epoxyvloer of PU gietvloer? De experts van ABBI Industrie weten van aanpakken! Deze firma is gespecialiseerd in epoxyvloeren, beton, steentapijten, terrasrenovaties en PU gietvloeren. Deze vakmannen staan klaar voor elke particulier of bedrijf. Lees snel verder en ontdek waarom een epoxyvloer of PU gietvloer een plaats moet krijgen op de werkvloer.

Laat het plaatsen van een epoxyvloer over aan deze vakmannen

Epoxyvloeren en PU gietvloeren worden steeds populairder bij bedrijven die op zoek zijn naar duurzame vloerbekleding die toch stevig genoeg is voor het harde werkleven. We geven even een woordje uitleg over PU gietvloeren. Dit type vloer is vervaardigd uit plooibaar polyurethaan, een sterke kunststofsoort die vaak wordt gebruikt in bouwmaterialen en verschillende gebruiksvoorwerpen. ABBI Industrie heeft al meer dan 30 jaar ervaring met PU gietvloeren en de vele professionele toepassingen van het materiaal. Ook een epoxyvloer aanleggen staat op het takenpakket van deze vriendelijke vakmensen. Deze duurzame vloer is makkelijk in onderhoud, is krasbestendig en heeft een hoge chemische weerstand. Maak je allesbehalve zorgen over het totale kostenplaatje. De prijs van de vloer wordt berekend per vierkante meter. Hoe meer vierkante meters epoxyvloer je wil bestellen, hoe lager de totale factuur. Ook de kosten van een PU gietvloer zijn gebonden aan de situatie en de wensen van de klant.    

Schakel hun expertise in

Het gedreven team van ABBI Industrie staat klaar met het juiste advies voor elk bedrijf of elke particulier. Wil je graag een offerte op maat ontvangen? Of wil je meer informatie over epoxyvloeren of PU gietvloeren? Neem dan meteen contact op met het bedrijf. Je kan ze telefonisch bereiken, via e-mail of via het online contactformulier. 

 

https://www.abbi.be/