Manjaro
Image default
Verbouwen

Waarom kiezen voor EPDM en EPDM lijm?

EPDM staat voor ethyleen propyleen dieen monomeer, een soort synthetisch rubber. Onze EPDM lijm is de LG45NC en geschikt voor zowel de Amerikaanse als Europese EPDM

 

Wij hebben EPDM lijm die alles stevig bij elkaar houdt. Het is geschikt voor gebruik bij het leggen van daken van zakenpanden, huizen, campers, en zelfs tuinvijvers . Deze lijm is verkrijgbaar in een 22 liter drukvat, die mobiel is. Ook verkrijgbaar in spuitbus van 750 ml

 

Rubber beweegt wanneer de temperatuur stijgt of daalt. Met de geavanceerde technologie is dit echter geen probleem voor EPDM, omdat het zelfs meer dan driehonderd procent kan verlengen om eventuele bewegingen van het gebouw op te vangen, maar dan moet alles wel goed bij elkaar gelijmd worden met onze EPDM lijm.

 

Net als elk ander dak moet een EPDM-dak regelmatig worden onderhouden. Het is sterk aan te raden om jouw EPDM-dak elk kwartaal te controleren en schoon te maken. Het is goedkoper om het dak schoon te maken en te onderhouden dan om het om de twee jaar opnieuw te laten repareren.

 

Met goed onderhoud kan het dak bepaalde scheuren of lekken voorkomen die een groter probleem kunnen veroorzaken. De EPDM lijm die gebruikt is voor het dak is een belangrijk onderdeel van goed onderhoud, gebruik dus onze EPDM lijm.

 

Een doe het zelver kan zelf klussen met EPDM, maar het is verstandig om het onder begeleiding van een professional te doen. Bij het installeren van een dak, Bepaalt de vorm de moeilijkheidsgraad. Als je huis een plat dak heeft, is het een stuk eenvoudiger, dan bijvoorbeeld een puntig dak. Daarom wordt EPDM dakbedekking meestal gebruikt op vlakke of licht vlakke ondergronden. De EPDM lijm die je gebruikt bij elke bouwklus, is een belangrijk onderdeel van het proces, en de kwaliteit van die lijm bepaalt Hoe duurzaam het opgeleverd werk zal worden.

 

https://www.spuitlijmconcurrent.nl/epdm-lijm