Manjaro
Image default
Aanbiedingen

Your Business Online is er ook voor jouw bedrijf

Sta je op het punt om Instagram zakelijk in te zetten? Your Business Online kan je hierbij helpen. Om erachter te komen wat deze firma al heeft bereikt de afgelopen jaren, kun je op de website verschillende artikelen lezen. Onder het kopje ‘cases’ staan succesverhalen die je vast enthousiasmeren.

Your Business Online is er niet voor één type bedrijf, markt of niche. Dit team is er voor alle partijen. Een multinational als Holland Yachting Group, een Nederlandse topper als Van der Valk en een lokale firma als Auto Borchwerf. Jij beschikt over specifieke kennis, expertise en ervaring.

Dat geldt ook voor de medewerkers van Your Business Online. Nu is het tijd de krachten te bundelen bij het opzetten van een eigentijdse communicatiemix en effectieve online marketingstrategie. Hierbij staan de volgende doelen centraal:

· een positieve(re) beleving door klanten van jouw bedrijf/merk/product/dienst;

· een betere zichtbaarheid op online platformen als Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn;

· direct(er) en gericht(er) contact met al je relaties (leveranciers, afnemers, gebruikers et cetera);

· een positiever imago;

· betere omzetcijfers.

Brede inzet social media marketing

Instagram marketing is populair, maar er is veel meer. Welke social media ingezet worden en welke niet, is aan jou. In de meeste gevallen is een slimme combi aan te raden. Een paar voorbeelden. Op Pinterest kun je mensen inspireren jouw artikelen of services eens uit te proberen. LinkedIn kan dienst doen als communicatiekanaal met directe partners. Gericht adverteren doe je op Facebook.

Heb je een nieuwe commercial laten maken? Die plaats je natuurlijk op YouTube. Het gaat erom dat jouw dagelijkse of wekelijkse post de doelgroep bereikt. En dat die mensen er vervolgens iets mee doen: anderen vertellen over het merk, iets aanschaffen of contact zoeken voor meer informatie. We adviseren je eens langs te gaan bij YBO om te praten over de mogelijkheden. Als je het online contactformulier invult, wordt je binnen een paar dagen teruggebeld voor een afspraak. Zelf bellen kan ook. Dit is het algemene telefoonnummer: 076-8897629.

https://www.yourbusinessonline.nl/