Manjaro
Image default
Aanbiedingen

Zorg voor meer veiligheid en de juiste hygiëne door de controle van uw gelaatsmasker

Wanneer u een beroep uitoefent waarbij u dagelijks met gevaarlijke stoffen en chemicaliën te maken kunt hebben, is het belangrijk om de veiligheid van u en uw collega’s altijd voorop te stellen. Dit doet u bijvoorbeeld door met een volgelaatsmasker te werken. Deze maskers moeten echter geregeld gecontroleerd en gereinigd worden. Een masker opzetten dat niet meer goed werkt heeft immers weinig zin. De controle van uw gelaatsmasker kan bij een expert uit Hoboken: Volgelaatsmasker.be. Hoe verloopt de controle aan uw gelaatsmasker in Hoboken precies?

Wat komt er bij een controle aan een gelaatsmasker kijken?

De experts van Volgelaatsmasker.be uit Hoboken kunt u inschakelen om een controle aan uw gelaatsmasker uit te laten voeren. Een controle voor een gelaatsmasker is erg belangrijk en zorgt ervoor dat zowel de veiligheid als de hygiëne gehanteerd blijft. Tijdens de controle wordt het masker eerst grondig gereinigd om bacteriën te laten verdwijnen. Vervolgens wordt het volgelaatsmasker uitvoerig getest, om te kijken of het masker nog veilig genoeg is. Komen er mankementen aan het licht tijdens de test? Dan kunnen deze expert dit voor u herstellen. Wilt u de gelaatsmaskers herkeuren? Dat kan! U ontvangt dan een volledige rapportage en een certificaat als bewijs dat u de herkeuring heeft laten uitvoeren. Wilt u zelf geen gelaatsmaskers kopen, aangezien u ze maar korte periodes gebruikt? Dan kunt u ervoor kiezen om ademluchtapparatuur bij deze experts te huren. Op die manier betaalt u alleen voor de maskers als u ze daadwerkelijk gebruikt.

Hoe zit het met de veiligheid en hygiëne bij een volgelaatsmasker?

De veiligheid en hygiëne tijdens het gebruik van volgelaatsmaskers staan voorop! Dit soort apparatuur zet u in als u het risico loopt om schadelijke stoffen of chemicaliën in te ademen tijdens uw werk. Het masker dient na ieder gebruik gereinigd te worden. Gebruikt u het masker een lange tijd niet? Dan is een jaarlijkse uitvoerige reiniging voldoende om de hygiëne op peil te houden.

https://www.volgelaatsmasker.be/