Manjaro
Image default
Vervoer en transport

Autowrakken verkopen, waar en hoe?

⭐⭐⭐⭐⭐ Zocht je op autowrakken verkopen omdat je een autowrak verkopen wilt? Een wrak of schadeauto verkopen is vaak niet gemakkelijk. Er zijn namelijk weinig mensen geïnteresseerd. Schadeherstel is zeer kostbaar namelijk. Vooral particulieren kopen geen autowrak. Je moet dus bij een garagist of autobedrijf zijn om je auto wrak te verkopen. Maar wist je dat slechts een enkeling een goed bod doet?

Hoe meer garagisten of autobedrijven je benadert, hoe groter de kans is dat je jouw autowrak aan een goede prijs kunt verkopen. Echter is dat een hoop werk en kost het een hoop tijd. Gelukkig is daar een eenvoudige oplossing voor, namelijk de autoveiling!

 

In een klap 5000 garagisten bereiken

Via de autoveiling van Besteautobod kun je in een klap je autowrak voorleggen aan ruim 5000 erkende garagisten en autobedrijven. De kans dat je die enkeling vindt die veel biedt voor jouw autowrak is dus veel groter. Het mooie aan de veiling is dat er veel bedrijven zijn die interesse hebben en dat ze stuk voor stuk bieden. Daarnaast kunnen ze over elkaar heen bieden en krijg je altijd de beste prijs. Het mooiste komt nog… het is namelijk 100% gratis!

 

Je maakt geen kosten

Zonder geld uit te geven kun je jouw autowrak verkopen aan de beste prijs. Aanmelden kost slechts enkele minuten. Na 24 uur ontvang je het hoogst behaalde bod welke geheel vrijblijvend is. Daarmee kun je doen wat je wilt. Vind je het bod interessant, dan kun je het accepteren. Daarmee sluit je de koop en heb je jouw autowrak verkocht. De koper neemt contact met je op om de auto te kopen ophalen. Hiervoor betaal je niets want ook dit is gratis. Kortom kun je zonder kosten je autowrak laten ophalen en krijg je direct het afgesproken bedrag.

 

Veelgestelde vragen

Vraag: Kan ik ieder autowrak verkopen?

Antwoord: In principe wel, tenzij het de auto in goede staat een zeer lage marktwaarde vertegenwoordigd. Op een wagen van 10 jaar oud zullen minder veel biedingen komen dan een jongere wagen tenzij het een duurder merk of type is.

Vraag: Kan ik alleen een personenauto verkopen?

Antwoord: Nee, je kunt ieder voertuig met 4 wielen verkopen, dus ook een bedrijfswagen, bedrijfsbus, camion, camionette, mobilehome, sportwagen, en ga zo maar door.

Vraag: Is de veiling altijd gratis?

Antwoord: Ja, de veiling is altijd gratis. Probeer het daarom gerust eens zelf uit. Het enige dat je te verliezen hebt is een paar minuten van je tijd. Komt er een koop tot stand doordat je het bod accepteert, dan wordt ook het voertuig gratis bij je thuis opgehaald.

Vraag: Een auto met een kapotte motor, wordt dat ook gezien als autowrak?

Antwoord: Ja ook een auto met kapotte motor kan worden gezien als autowrak. De definitie van een auto wrak is dat de schade of herstellingskosten erg hoog zijn en dat het in de meeste gevallen niet lonend, of te kostbaar is voor de particulier.

Zelf uittesten en de wagen ook snel verkopen? www.autoverkopen24.be 

Auto tips nieuws en weetjes lees je op https://autocup.nl/