Manjaro
Image default
Vakantie

De leukste dingen om te doen in Tanzania

De laatste tijd hoor je steeds meer dat mensen het land Tanzania bezoeken. Het land wint steeds meer aan populariteit door haar verbluffende landschappen, safari´s, berg- en watersporten en historische rijkdommen. Hieronder bespreken we een aantal dingen die jij tijdens je rondreis in Tanzania kan doen.

 

 

1.     Laat de magie van Tanzania je veranderen

De natuur van Tanzania is werkelijk verbluffend te noemen. Zo ligt de Ngorongoro vulkaan in Tanzania met daaromheen gigantische natuurparken. Een van die natuurparken is de outback-locatie de Serengeti waar je verschillende soorten dieren tegenkomt zoals: olifanten, wilde honden en andere diverse andere roodieren.  Ook kan je Rock art Cave bezoeken die je mee terugnemen naar waar de mensheid ooit begon. Wil je het mooiste meer ter wereld, Lake Manyara bezoeken? Dan kan dat natuurlijk ook in Tanzania.

2.     Avontuur in Tanzania

Ben je meer op zoek naar avontuur? Dan is het de moeite waard om de kilimanjaro te beklimmen. De Kilimanjaro is de hoogte berg van Afrika. De berg is door iedereen te beklimmen, van jong tot oud. Ook kan je de berg Mount Meru beklimmen. De klim is zwaar door de steile kraterwanden, maar voor velen de moeite waard door het prachtige uitzicht.

3.     De stranden van Tanzania

Ben je niet zo’n fan van bergen beklimmen? Dan kan je in Tanzania ook goed je rust vinden. Zo heb je kilometers lange zandstranden, tropische bossen en koraalriffen. In de zee vindt je bijvoorbeeld schilpadden. Dolfijnen en juweelvissen. Ook kan je big game vissen op de grootste tonijnen en makrelen.

Wil je nou niet alles hoeven uitzoeken over wat je nou precies allemaal kan doen in Tanzania, dan kunnen verschillende reisorganisaties je verder helpen. Zij ontzorgen je volledig en maken jouw reis tot een bijzondere ervaring.