Manjaro
Image default
Aanbiedingen

Ayahuasca als oplossing voor stress

De laatste tijd zit ik niet zo lekker in mijn vel. Een ayahuasca ceremonie heeft mij erbij geholpen wil goed te voelen. Soms is het zelfs zo dat ik mezelf niet meer ben en dat zien mensen in mijn omgeving ook. Ze zeggen zelfs dat ze me niet meer herkennen. Ik doe heel erg afstandelijk en ben er niet meer echt bij met mijn hoofd. Natuurlijk zeg ik dat alles goed gaat en dat ik nergens vanaf weet maar tuurlijk weet ik wel wat er aan de hand is. Ik weet zelf ook echt wel dat ik veel te druk ben op mijn werk. Ik ben namelijk een jaar geleden een eigen bedrijf begonnen en nadat we het een aantal maanden moeilijk hebben gehad in de opstart periode loop het nu echt heel erg goed. Tuurlijk is dat erg fijn en moet je daar echt heel erg blij mee zijn maar het is wel zo dat ik heel erg veel stress heb. De stress komt omdat ik bijna niks uit handen wil en kan geven. Omdat ik ook zie dat mijn gezin eronder leidt wil ik er wel wat aan gaan doen. Ik wil graag wat gaan zoeken waardoor ik weer helemaal leeg in mijn hoofd ben en waardoor ik meer uit handen kan geven en zo minder stress kan krijgen.

Ayahuasca ceremonie

Ik hoorde van een vriend laatst dat hij bij een ayahuasca ceremonie was geweest van innerlijke – reis en dat hij zo zichzelf eigenlijk een soort van teruggevonden had althans zo beschreef hij het zelf. Toen ik mijn probleem aan hem voorlegde zei hij gelijk dat ik dit ook eens een keer moest gaan proberen. Ik volgde zijn advies op en ben bij een ayahuasca ceremonie geweest. Het was een hele aparte ervaring zal ik het maar noemen. Ik weet ook niet echt of het mij echt geholpen heeft maar misschien dat dit nog wel in de toekomst duidelijk gaat worden want dit was ook nog mogelijk werd mij verteld. Het was wel de moeite waard aangezien ik er toch wel wat aan heb gehad denk ik.