Manjaro
Image default
Hobby en vrije tijd

Ballonvaart Sint-Niklaas of Lokeren

Als je ballonvaart Lokeren zegt denk je direct aan C-Air ballonvaren. C-Air is gebaseerd in Sint-Niklaas en organiseert ballonvluchten in het Waasland. Heb je ooit al eens een ballonvlucht boven Lokeren meegemaakt? Wij helpen je graag verder een cadeaubon of een gewoon vliegticket? Neem even een kijkje op onze website voor meer informatie en boek online.

Ballonvaart Lokeren en zijn bezienswaardigheden

Lokeren ligt centraal gelegen in het Waasland en grenst aan 7 gemeentes: Waasmunster, Zele, Berlare, Lochristi en uiteraard Wachtebeke. Tijdens een ballonvaart in Lokeren krijg je uitzicht over al deze gemeentes.

In Lokeren zijn we gelimiteerd qua hoogtes, wij moeten een minimum hoogte van 500 meter hier aanhouden, dit komt door het Molsbroek. Het is een natuurreservaat voor vogels, dat prachtig te bewonderen valt vanuit een ballonvlucht.

De mooiste bezienswaardigheden in Lokeren zijn: de Sint-Laurentiuskerk, de Spletterenbrug, Huis Thuysbaert, Torenstraat, Kerkstraat, Durme, Bospark en Verloren Bos, Eenbes, Linie en moervaart Meersen.

Ben je nog niet overtuigd van een ballonvlucht Lokeren neem even vrijblijvend contact met ons op en wij overtuigen je wel.

Ballonvaart Sint-Niklaas

Een stad die juist naast Lokeren ligt is Sint-Niklaas, ook wel de ballonstad van het Land Van Waas genoemd. Wil je jou klanten of mensen verrassen met een prachtige ervaring boven het Waasland? C-Air ballonvaart Sint-Niklaas doet jaarlijks tientallen ballonvluchten boven dit mooie landschap vertrekkend vanop de grote markt.
Een ballonvaart is mogelijk te doen vanuit tal van opstijglocaties in heel Vlaanderen. C-Air is gespecialiseerd in ballonvaarten vanop de grote markt in Sint-Niklaas.

Een ballonvaart in Sint-Niklaas duurt circa 1 uur gevolgd door een glaasje champagne en een drankje. Uiteraard landen we nooit op de plaats waar we opstijgen. Na 1 uur ballonvaren komen we steeds boven andere regio’s, maar we blijven uiteraard wel in het Waasland.

Ballonvlucht boven je eigen regio

Uiteraard zijn er ook mogelijkheden om te ballonvaren boven Oost-Vlaanderen, Antwerpen, West-Vlaanderen, Limburg, Vlaams-Brabant en tal van andere mogelijkheden.

Eenmaal per jaar gaat C-Air naar de Zwitserse Alpen, om hier prachtige vluchten uit te voeren. Een ballonvlucht boven de Alpen is uiteraard ook mogelijk, je kan hier een skivakantie koppelen aan een ballonvlucht.

Heb je nog vragen of wens je te boeken neem even vrijblijvend met ons contact op.

https://www.cair-ballonvaart.be/ballonvaart-sint-niklaas/