Manjaro
Image default
Gezondheid

Beahuis & Bloemenhove kliniek

Heeft u pasgeleden ontdekt dat u zwanger bent geraakt zonder dat dit de bedoeling was? Dan kan het zijn dat u blij bent met deze onverwachte verrassing, maar het kan ook zo zijn dat een baby op dit moment helemaal niet in uw leven past. Dit is erg vervelend, maar in dit geval heeft u de optie om abortus te laten plegen. Natuurlijk wilt u hiervoor een goede abortus kliniek vinden waar u op de juiste manier behandeld wordt en waar u zich op uw gemak voelt. Daarom is in 1971 Bloemenhove kliniek opgericht.

Ondersteunend en begripvol

Bij Beahuis en Bloemenhove kliniek kunt u terecht voor het afbreken van uw zwangerschap in het eerste en tweede trimester. Maar naast het plegen van abortus staan we ook graag op andere manieren voor u klaar wanneer u ongewenst zwanger bent. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor advies en beantwoorden wij graag al uw vragen. Wij doen dit alles zonder te oordelen en met respect voor uw situatie.

Informatie en ervaringen

Bij abortus kliniek Bloemenhove begrijpen we dat u veel vragen heeft en dat u misschien behoefte heeft aan verhalen van andere vrouwen die het zelfde mee hebben gemaakt. Daarom is op onze website veel informatie te vinden, kunt u antwoorden lezen op veel gestelde vragen en delen vrouwen die bij ons in de kliniek zijn behandeld hun ervaringen.

Behandeling

Een behandeling bij Bloemenhove kliniek duurt nooit langer dan een dag. Welke soort abortus behandeling u ook krijgt, u kunt altijd de zelfde dag weer naar huis. Een afspraak met ons maken kan via het contactformulier op de website, maar u kunt ook bellen. Wij zullen dan een datum voorstellen dat u langs kunt komen.

http://www.bloemenhove.nl/