Manjaro
Image default
Vervoer en transport

Diepvriesproducten opslaan

Heeft u een bedrijf in de voedselindustrie en werkt u met diepvriesproducten? Dan heeft u een plek nodig om deze producten op te slaan. Daarom bent u op zoek naar een vrieshuis op een goede locatie. Daarbij wilt u erop kunnen rekenen dat er zorgvuldig met uw producten wordt omgegaan. In dat geval is FrigoGroup uw betrouwbare partner in diepvries opslag. Wij beschikken over een vrieshuis in Nieuw-Vennep en in ‘s-Heerenberg. U kunt bij ons niet alleen terecht voor vriesopslag, maar ook voor transport van uw producten. 

Kwaliteitsbewaking

In onze vrieshuizen wordt de kwaliteit van uw diepvriesproducten dag en nacht in de gaten gehouden. Verse producten die binnen komen, worden direct ingevroren en, indien nodig, binnen 24 uur naar een temperatuur van -24 graden Celsius gebracht. Op die manier blijft de versheid optimaal behouden. Door middel van een Warehouse Management Systeem, kunnen we precies in de gaten houden waar uw producten liggen, hoe lang ze er al liggen en ook welke producten er in en uitgaan.

Diepvriestransport 

U kunt ook op Frigo Group rekenen als het aankomt op diepvries transport van uw producten. We verzorgen uw diepvriestransport door Nederland en een groot deel van Europa. Tijdens het transport van uw producten wordt de diepvriesketen niet doorbroken. We zorgen ervoor dat uw producten continu bevroren blijven. 

Oplossingen op maat

Frigo Group hanteert een persoonlijke benadering van klanten. We kennen uw naam en weten wat u belangrijk vindt als het op uw bedrijf en uw producten aankomt. We bieden graag oplossingen op maat en houden u steeds op de hoogte. Of u nu een klein of groot bedrijf heeft, in onze ruime vrieshuizen is altijd een plek voor uw producten. Neem gerust eens contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw bedrijf.

http://www.frigogroup.com/