Manjaro
Image default
Banen en opleidingen

.Net Webdeveloper Sociaal secretariaat

.Net Webdev.|Sociaal secretariaat| opleidingen & 39 adv dagen!

Dit concern biedt haar klanten verscheidene tools aan voor het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen rond administratie. dit doen ze op voet van betrokkenheid, betrouwbaarheid, begrijpelijkheid en deskundigheid! Deze insteek tegemoetzien ze ook van de nieuwe. net webdeveloper die hun it-team zal verbuigen.

Hier krijg je de kans om met uiteenlopende technologieën te werken zoals visual werkplaats, azure devops en sitecore! Daarnaast zet men hier veel in op het welzijn van haar werknemers door hen een moderne omkadering aan te bieden en in te optreden op een deugddoende work/life balance met flexibele werkuren en 39 vakantiedagen.

Functieomschrijving

Jouw verantwoordelijkheden :. Net webdeveloper /js / css / visual studio/ azure devops en sitecore

De it-afdeling van dit handelsbedrijf bestaat uit verscheidene groepen zoals functionele analisten, bi, support en uiteraard ontwikkelaars. Jouw verantwoordelijkheden par al bij de ontwerpfase van de applicatie en rondreizen zich door tot het repeteren, testen, samenvoegen en onderhouden ervan.

Je denkt voorts steeds mee aan hoe men de applicaties performanter en efficiënter kan maken. Als laatste zal je na een vorming ook de spilfiguur rond sitecore zijn binnenshuis het onderneming.

Profiel

Jouw profiel : net webdeveloper /js / css / visual studio/ azure devops en sitecore

Men hecht hier veel gewichtigheid aan stabiliteit en leergierigheid. Een mens op vlak van technologie steeds mee is met de evolutie ervan spreekt hen sterk aan.

Iemand die streeft naar een ultieme gebruikersbeleving bij het ontwerpen en repeteren van applicaties.

Je hebt enkele jaren ervaring met projectmatig werken, bent stressbestendig, uitslag gedreven en beargumenteerd gaarne jouw nieuwe ideeën met je collega ‘s.

Ongeacht en bachelor of master in toegepaste computerkunde, beheers je ook de volgende technologieën ; asp. net mvc, c #, js, sql en webapi. mocht je geen cognitie hebben van sitecore en andere genoemde technologieën, dan je deze hier beschut oppikken!

Net webdeveloper /js / css / visual studio/ azure devops en sitecore – locatie : antwerpen

Vereisten academische bachelor

Aanbod

Ons aanbod : net webdeveloper /js / css / visual studio/ azure devops en sitecore

Men biedt je hier een moderne omkadering met de nodige support zodat je je fulltime kan bijeenbrengen op je werk. Het is een goed gestructureerde sociale groep met een laag verloop en veel interne kennis.

Een functie waar je met gevarixeberde technologieën kan werken en een bedrijf die ook oog heeft voor innovatie om deze in hun inherent systemen te implementeren.

Een uitstekende balans tussen professionele verwachtingen & jouw leven buitenshuis het bureau. behalve de heel flexibele werkuren ( 7:30 – 10:00 ), geniet je hier ook van 39 adv dagen!

Jouw resultaten werd hier ook meer dan prima beloond. Behalve een aanlokkelijk brutoloon geniet je hier van een bedrijfswagen, tankkaart, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, ecocheques, rekentuig, 13de en 14de periode.

https://www.nieuwejobs.com/job/q/webdeveloper.html