Manjaro
Image default
Woning en Tuin

Bescherm uw tuinmeubelen

Teak tuinmeubelen zijn bijzonder sterk en ook erg mooi. Net als elke andere houtsoort is teak een natuurlijk product. Wilt u de tuinmeubelen mooi op kleur houden, dan vraagt dit jaarlijks enig onderhoud. Bij Tuinmeubelonderhoud.nl weten wij precies welke producten u hiervoor nodig heeft. Misschien vraagt u zich af waar onze kennis vandaan komt? Tuinmeubelonderhoud.nl is onderdeel van De Teakspecialist uit Naarden. Deze tuinmeubelspecialist die zelf teakhout importeert uit Indonesië, heeft door jarenlange ervaring de beste kijk op het onderhoud van dit fantastische materiaal.

Bij het gebruik van een teak cleaner is niet alleen de effectiviteit belangrijk. Ook het milieu verdient een goede bescherming. U wilt dit niet vervuilen, dus speelt u graag op ECOsafe. Het treft daarom bijzonder dat wij bij Tuinmeubelonderhoud.nl kiezen voor de onderhoudsmiddelen van Golden Care.

Niet alleen de teak cleaner van Golden Care draagt het predicaat ECOsafe. Ook de teak protector die u na het schoonmaken gebruikt is veilig voor het milieu.

Deze solvate vrije protector is op waterbasis en zorgt bovendien voor een juiste kleurkwaliteit. Waar teakolie de meubels donkerder maakt en sealers de meubels te rood, zorgt de Golden Care teak protector voor de juiste naturel teakhouten tint. U brengt deze teak protector heel eenvoudig aan met de bijgeleverde doek, nadat u het teakhouten meubel met de Golden care teak cleaner heeft schoongemaakt. Schoonmaken deed u met de gratis meegeleverde scrub spons. De handelingen kosten u niet veel werk en zorgen voor stralende teakhouten meubels gedurende het gehele seizoen. 

Bestel snel de benodigde schoonmaakmiddelen online of kom gezellig langs in onze winkel in Naarden!

http://www.tuinmeubelonderhoud.nl/