Manjaro
Image default
Dienstverlening

Breng een bezoek aan deze garage voor trucks in Antwerpen

Bent u op zoek naar een betrouwbare garage voor trucks en vrachtwagens in de buurt van Antwerpen? Ga dan zeker eens langs bij BdB Truck & Trailer Repair in Hoboken. Zowel voor een volledig onderhoud als voor een kleine herstelling kunt u bij deze experts terecht. Zij hebben de juiste kennis in huis van allerlei types vrachtwagens, bussen, aanhangwagens, bestelwagens en opleggers. Voor u het weet kunt u weer veilig en wel de baan op met uw voertuig. Ook voor de snelle installatie van een handige tachograaf bent u welkom bij deze garage voor trucks in Antwerpen. Bent u benieuwd naar wat dit erkend servicepunt nog meer voor u kan doen? Lees dan snel hieronder verder en leer meer over de aanpak van BdB Truck & Trailer Repair in Hoboken.

Zoveel meer dan de depannage van uw voertuig

Heeft u pech onderweg? Dan staat deze garage voor trucks in Antwerpen voor u klaar. Behalve een volledig onderhoud van uw voertuig kunt u onderstaande zaken met een gerust hart overlaten aan deze specialist in het vak:

  • De bandenspanning en het verbindingssysteem gedetailleerd nakijken;
  • Het remsysteem testen en herstellen indien nodig;
  • De vloeistoffen (olie bijvoorbeeld) controleren en aanvullen;
  • De verlichting en andere carrosserie herstellen;
  • Een signalisatiesysteem installeren.

Het is duidelijk dat u voor allerlei verschillende taken terechtkunt bij deze garage voor trucks en vrachtwagens in Antwerpen en omgeving.

Neem vandaag nog contact op

Kan uw aanhangwagen, bus of vrachtwagen wel een volledig onderhoud of een kleine herstelling gebruiken? Neem dan vandaag nog contact op met het team van experts. Zij staan klaar om u zo snel en efficiënt mogelijk verder te helpen. U kunt heel eenvoudig contact opnemen via het online contactformulier op de website van het bedrijf. Natuurlijk kunt u ze ook bereiken via telefoon of via e-mail. Wat uw verzoek ook is, zij gaan zo snel mogelijk aan de slag voor elke klant.