Manjaro
Image default
Woning en Tuin

Camee: een stevige garantie op uw dakwerken

Is uw dak al heel wat jaren oud en aan vervanging toe? Met meer dan 40 jaar ervaring in dakwerken, mogen ze zich bij Camee gerust specialisten noemen. Platte of lichthellende daken, het maakt hen niet uit. In geen tijd wordt uw dak hersteld, tegen een scherpe prijs. Heel wat klanten doen dan ook al jaren beroep op de diensten van Camee.

Dat ze bij Camee weten waar ze mee bezig zijn op het vlak van dakwerken, blijkt bovendien uit het feit dat ze maar liefst 10 jaar garantie geven op alle door hen uitgevoerde dakwerken. Dit zowel op dakbedekking voor hellende als platte daken. Renoveren, isoleren of herstellen: u zegt het maar. De vakmannen van Camee draaien er hun hand niet voor om en zorgen voor een oplossing binnen de kortst mogelijke tijd.

Als specialist in platte daken werken ze bij Camee met het merk ‘Icopal’. Deze roofing is Uv-bestendig en heeft een zeer goede rek- en krimpfunctie. Het merk behoort bij de beste op de markt en geeft bijkomende zekerheid. Bovenop de vakkennis van dakwerken, zijn de materialen ook nog eens van uitstekende kwaliteit. Zo gaat uw gerenoveerde dak jaren mee, zonder zorgen of bijkomende kosten.

 

Hellende of platte daken?

Ongeacht het dak waarover u beschikt, bij Camee zorgen ze voor een oplossing. Hellende daken, platte daken, goten of overzetdaken? Bij Camee hebben ze de kennis en het materiaal in huis om ook uw dakwerken aan te pakken. Het herstellen en renoveren van platte en lichthellende daken is voor hen een koud kunstje.

 

Lichtkoepels voor meer licht

Zit u met een donkere woning en wenst u wat meer lichtinval? Dan valt een lichtkoepel zeker en vast te overwegen. Bij Camee komen ze de situatie ter plaatse bekijken en zorgen ze voor een lichtkoepel op maat. Een verstandige investering, een lichte woning is nu eenmaal meer waard. Ook Velux ramen worden overigens waterdicht aangesloten. Keuze zat, u merkt het.

 

Uw offerte voor dakwerken

Wenst u uw dak te laten herstellen, renoveren of aanpassen? Neem dan zeker eens contact op met de specialisten bij Camee. Zij bekijken de situatie, bespreken uw wensen en bezorgen u een vrijblijvende offerte. Gaat u voor uw dakwerken met Camee in zee, dan zorgen ze voor een snelle, vakkundige oplossing in een mum van tijd en tegen een correcte prijs, daar mag u zeker van zijn.

https://www.camee.be/nl/totaalconcepten/dakwerken/