Manjaro
Image default
Zakelijke dienstverlening

Maak ook kennis met de handige Klantenservicetelefoon

Het juiste telefoonnummer van klantenservice Zalando verkrijg je natuurlijk via de enige echte Klantenservicetelefoon. Onze online diensten bestaan uit een aantal zaken. Zo verschaffen we telefoonnummers en emailadressen. Tevens kunnen we je voorzien van overige gegevens. Denk dan onder meer aan de telefonische keuzemenu’s, de tijden waarop de klantenservice bereikbaar is et cetera.

We hebben heldere rubrieken aangemaakt om het zoeken voor jou gemakkelijk te maken. Voorbeelden zijn: alles-in-1 providers, banken, energieleveranciers, gemeenten, incassobureaus, kranten-tijdschriften-tv-gidsen en loterijen. Je kunt vanzelfsprekend ook zoeken op firmanaam zoals Belsimpel, T-Mobile of Ben. Links bovenaan op de homepage staat een zoekbalk om de naam in te vullen. We keren terug naar Zalando. Je kunt via De Klantenservicetelefoon rechtstreeks doorverbonden worden met deze online kleding en schoenenwinkel. Bel 0906-1850 en in no time sta je in contact met een Zalando-medewerker.

Van Otto tot Zalando!

0900-1901 is het telefoonnummer van klantenservice Otto. Bel je Otto dan moet je rekenen op 60 eurocent per gesprek. De gebruikelijke belkosten zijn hierbij niet inbegrepen. Otto is een webshop met een zeer uitgebreide collectie. Je kunt er terecht voor kinder-, dames- en herenkleding. Badmode, sportaccessoires en huishoudelijke apparatuur zijn ook bij Otto te bestellen. Fans van deze van oorsprong Duitse winkel hebben veel mogelijkheden om via social media op de hoogte te blijven. Otto is namelijk actief op Facebook, Instagram, Pinterest en Google+. Een echte aanrader is het blog. Hier zijn actuele artikelen over mode, wonen en lifestyle te lezen. Zo blijf je continu op de hoogte van trends en belangrijke weetjes. Als je belt met Otto krijg je twee keuzes te horen: 1. Wilt u bestellen of retourneren en 2. Voor uw overige vragen. Het gesprek dat jij voert met de Otto-medewerker wordt mogelijk vastgelegd in verband met trainingen. Hierover word je goed geïnformeerd

https://www.klantenservicetelefoon.nl/