Manjaro
Image default
Bedrijven

Camping TV

De zomervakantie staat voor de deur en je gaat lekker een twee of drie weken met naar de camping in Italië. Even geen dingen aan je hoofd en lekker rustig genieten aan het Comomeer. Lekker de hele dag zon, leuke activiteiten en de hele dag genieten. ’s Avonds een lekker rustig avondje bij de tent wanneer de kinderen op bed liggen is voor de ouders ook genieten. Maar je vind het ook wel fijn om op de hoogte te blijven over wat er in Nederland gebeurt. Je kan dan besluiten om een camping tv te kopen. Door ook een satellietschotel hierbij aan te schaffen kan je vanaf de camping in Italië heel gemakkelijk Nederlandse tv kijken. Je kunt door de schotel ook gebruik maken van internet en bovendien naar Nederlandse radiozenders luisteren.

Een satellietontvanger neemt natuurlijk wel ruimte in op je camping plek, maar meestal zit de ontvanger op het dak van de camper of caravan. Ook zijn er satelliet ontvangers in de vorm van een dvd-speler. De gigablue is bijvoorbeeld een goede HD TV-ontvanger die erg weinig ruimte in beslag neemt, omdat alle aansluitingen erin zijn verwerkt. Zo zitten er extra tuners en netwerk/wifi aansluitingen in. Met een Wifi USB-dongle kan je dan rechtstreeks verbinding maken met het internet en bijna alle IPTV service providers. Hierdoor heb je altijd goede verbinding, ook wanneer je slechte of geen satellietontvangst hebt tijdens je vakantie.

Ongeveer 800.000 Nederlandse huishoudens kijken tv via de satelliet. Er wordt verwacht dat dit de komende vier tot vijf jaar met 200.000 huishoudens gaat toenemen tot ongeveer 1 miljoen.

De belangrijkste redenen waarom mensen graag voor een satelliet televisie kiezen zijn omdat het hoge technische kwaliteit geeft, een grote keuze aan mogelijkheden, heeft lage abonnementskosten en daarnaast een groot assortiment aan tv-kanalen. Je hoeft je op vakantie dus geen zorgen meer te maken dat je niets meekrijgt van wat er in Nederland gebeurt.

 

http://deschotelshop.nl