Manjaro
Image default
Particuliere dienstverlening

Contactlenzen in Hasselt kiest u uit samen met deze specialist

Als u op zoek bent naar contactlenzen in Hasselt of elders in Limburg, dan is Bruninx Design Optics de brillen- en lenzenwinkel voor u. Dit familiebedrijf zorgt er al drie generaties lang voor dat alle klanten tevreden en met optimaal zicht door het leven kunnen gaan. Besluit u uw contactlenzen bij hen in Hasselt te bestellen, dan kunt u ervan uitgaan dat de gezondheid van uw ogen en draagcomfort beide bovenaan het lijstje met prioriteiten staan. Samen met de deskundige hulp van de geschoolde medewerkers kiest u de juiste lenzen voor uw ogen en levensstijl.

Alles begint met een controle

Het eerste wat er gedaan wordt als u aangeeft contactlenzen te willen dragen, is dat er in deze winkel in Hasselt een uitgebreide controle van uw ogen wordt uitgevoerd. De optometristen hebben allemaal minimaal een bachelordiploma en zij beoordelen welke sterkte de lenzen moeten hebben en wat de staat van uw ogen is. Aan de hand daarvan bespreekt u de opties, zoals harde of zachte lenzen, dag- of maandlenzen of lenzen die u ook ’s nachts kunt dragen. Er zijn ook speciale opties voor mensen met droge of gevoelige ogen. Samen met uw optometrist in Hasselt maakt u dan een eerste keuze van contactlenzen.

Probeer de lenzen uit

Nadat u een uitgebreide instructie krijgt van hoe u de lenzen moet gebruiken en bewaren, probeert u ze een week uit. Tijdens deze week bepaalt u of de lenzen u bevallen en of deze in uw leven passen. Daarna gaat u weer op controle, zodat uw optometrist in Hasselt ook kan beoordelen of de proefweek met de contactlenzen succesvol is geweest. Aan de hand daarvan wordt dan besloten of u de contactlenzen kunt blijven dragen of dat een ander type lens toch beter is voor u. Op deze manier worden alle klanten uit Limburg door Bruninx Design Optics te Hasselt al jarenlang succesvol geholpen met een perfect zicht en optimaal draagcomfort van de contactlenzen.