Manjaro
Image default
Woning en Tuin

De ongebreidelde creativiteit van een tuinschilderij

Voor een schilder of een schilderij heb je het of heb je het niet. Smaken verschillen nu eenmaal en kunst of schilders appreciëren is niet voor iedereen weggelegd. Feit blijft dat in de meeste huizen wel schilderijen te vinden zijn. En vanaf nu hoeft het niet meer bij het interieur binnen te stoppen. Met de tuinschilderijen van 123TuinPoster.nl breng je ook kleur, variatie en je eigen toets aan in de tuin. We vertellen je graag wat meer over het tuinschilderij.  

 

Een tuinschilderij om bij weg te dromen 

Een tuinschilderij kan je doen dromen. Dromen van een verre bestemming, een rustige plaats of een afgelegen eiland. Op onze site staan een heel aantal afbeeldingen die je op je tuinschilderij kan laten drukken, voor elke gemoedstoestand. Of je nu tot rust wil komen of met een glimlach naar je tuinschilderij wil kijken, alles kan. En vind je toch geen afbeelding naar je wens dan upload je in enkele simpele klikken je eigen foto. Zo personaliseer je je tuinschilderij en geniet je op zomerse dagen en avonden van je speciale tuin.

 

Een tuinschilderij van superieure kwaliteit

Bij 123TuinPoster.nl zijn we al heel wat jaren bezig met het maken van tuinschilderijen. Als je bij ons tot de aankoop van een tuinschilderij overgaat weet je dat je kiest voor ervaring en kwaliteit.

Een tuinschilderij voldoet steeds aan de hoogste drukkwaliteit en je krijgt op elk tuinschilderij 3 jaar garantie op kleurvastheid. Bovendien zijn al onze schilderijen afwasbaar en weerbestendig. In de winter of bij een fikse regenbui kan je je tuinschilderij dus rustig laten hangen. 

 

Presenteer je tuinschilderij op eigen wijze

De meest eenvoudige manier om je tuinschilderij te bevestigen is zelfklevend. In enkele seconden hangt je tuinschilderij te blinken in de tuin. Wil je toch net even wat anders dan kan je op onze website maar liefst 9 verschillende bevestigingssystemen vinden. Je personaliseert dus bij 123TuinPoster.nl niet alleen je tuinschilderij maar ook de manier waarop je het aan de buitenwereld toont. Er zijn houten frames of aluminium bevestigingssystemen en steeds van de beste kwaliteit. Daar steken we onze handen voor in het vuur. We geven dan ook 5 jaar garantie op elk systeem.

Bestel vandaag nog je tuinschilderij >>

https://www.123tuinposter.nl/tuinschilderij/