Manjaro
Image default
Webdesign

Nieuw website laten maken

Voor mijn bedrijf wil ik graag een nieuwe website laten maken. Drie jaar geleden ben ik als ondernemer gestart. En inmiddels loopt het allemaal zeer goed. Ik heb al een redelijk aantal werknemers aangenomen. Echter is onze website niet van deze tijd, naar mijn mening. Daarom wil ik graag een nieuwe website laten maken. In dit blogje leg ik graag uit voor welke website bouwers ik heb gekozen en vertel ik meer over mijn bedrijf.

Waar mijn website laten maken?

Maar waar moet ik nu mijn website laten maken? Om deze vraag beantwoord te krijgen, ben ik gaan Googelen op Google.be. Al gauw vond ik SiteToGo. Weliswaar een Nederlands webdesign bureau (ik woon in België), maar dit maakte mij niet zo veel uit. Als zij voor mij maar een mooie website kunnen maken, voor een goede en eerlijke prijs. Ik zag op hun website dat zij websites maken voor €450,-. Dit is naar mijn mening erg goedkoop! Want ik ben andere webdesign bureau’s tegengekomen en die vragen echt bizarre prijzen… Daarom ben ik vervolgens gaan kijken naar hun werkwijze. Een belangrijk punt hierbij is dat het contact met degene die de website gaat bouwen, telefonisch is. Dit is natuurlijk erg handig omdat ik in België woon.

Website laten maken door SiteToGo

Na ook nog de website voorbeelden bekeken te hebben, besloot ik mijn website te gaan laten maken door SiteToGo. De website bouwer nam al gauw telefonisch contact met mij op en vervolgens hebben we mijn wensen besproken. Het ging hierbij om de kleuren. Hier waren wij snel over uit, omdat het de kleuren uit mijn huisstijl zouden gaan worden. Ook veel afbeeldingen kon ik zelf al aanleveren.

Uiteindelijk is de website prachtig geworden en wil ik webdesign bureau SiteToGo heel erg graag bedanken.