Manjaro
Image default
Winkelen

De schoenen voor aankomend seizoen

De temperatuur is de afgelopen maanden al flink opgenomen en zal de komende maanden alleen nog maar toe nemen. Over een maand is het namelijk alweer zomer! Tijdens de zomer verruilen we onze lange broeken en truien voor korte broeken en jurkjes maar wat doe je eigenlijk met je schoenen? Draag je nog dan nog steeds die warme gevoerde enkellaarsjes? Natuurlijk niet! Alles wat dicht en gesloten is mag de kast is en de slipper en hakken worden tevoorschijn getoverd. In dit blog een aantal prachtige schoenen voor aankomende zomer. 

Slippers

Slippers zijn terug van weggeweest en helemaal trendy aankomende zomer. Zelfs met de “zwembadslippers” zul je aankomend seizoen de show stelen. Hoe breder de band, hoe beter en stiekem lopen deze slippers ook best lekker. Ben je op zoek naar een iets vrouwelijker model dan is de slipper met strik misschien wel iets voor jou. De (brede) band is dan voorzien met een strik in dezelfde of een andere kleur. Niet zo fan van strikken? Er zijn ook slipper met bloemen, bollen of andere leuke items verkrijgbaar. 

Hakken

Ook de hakken en dan vooral de lage hak zul je aankomend seizoen steeds meer gaan zien. De hak is vrouwelijk, tijdloos en stijlvol en past eigenlijk perfect bij de zomerse outfit. Mensen willen snel voor zwart of rood kiezen als ze deze schoenen kopen maar ga eens voor een andere kleur. Deze zomer zijn bijvoorbeeld de pastelkleuren helemaal in. Hierbij mag je denken aan mintgroen, lila, oud roze of turquoise. Wat ons betreft de perfecte schoen voor onder dat ene leuke zomerse jurkje die al zo lang in de kast hangt te wachten. 

Mesh schoenen

Bekend met het materiaal mesh? In eerste instantie zal de naam je misschien niet heel veel zeggen maar mesh is een dun en luchtdoorlatend materiaal. Het lijkt op stof met allemaal gaatjes erin. Dit is echter niet zo maar de garen zijn zo geweven dat er nog een heel klein beetje ruimte tussen iedere gaar valt. Dit zorgt ervoor dat de stof er dus zo uit komt te zien. Dit materiaal is perfect voor de zomer omdat heel luchtig is. Het werd eerst voornamelijk gebruik voor kleding maar is dit seizoen ook verweven in schoenen waarvoor wij de ontwerpers erg dankbaar zijn.  

Natuurlijk kun je naast deze schoenen nog veel meer zomerse schoenen kopen. Hou ons blog even in de gaten en we brengen je snel het vervolg van de mooiste schoenen voor aankomend seizoen.